mõtted mõistmatud - mil te ei saa lugema neid mitte kuskil mujal.

mõisted mõtmatud - mõistetavalt eemaldatud - et mitte mõista.
mõistmatud on sõna mõistma /mina mõistm in ma mõistena.
mõistmatud on sõnastus pööratus mil ta annab mõist mõtte - olla mõistev mõistmatus olus mil tus on liidendus sõnale andes suund viite - tu lema s.
lemas on l emas.
luu ema s on mõte mil mõtteline seisund pole mitte loo - ta on oo'st moodutunud u.
mõistagi see ei anna teile suund viidet elule mil loomis mõiste on teis kõigis - kuigi alguses polnud meil lood oli luud.
ja siit sõnasse siia mil luud kujundus selgitus on kahene - olla luud inim kehalises olekus ja luud pühkimis alusena - mõttena et korrastan enda olu millestki.

korrastan enda olu luu valust ja mõtetust luu'lust.
korrastan et ei saaks areneda luulist olekut mil tihendatus endana ei võimalda mul elada inimlikku elu olla vaba luulust.
luulust - kujutledes illusoorselt - mitte reaalselt kogedes endana ja endast teiste mõtetena minule - mil ma endana maa kogen end alles kujunev olekuna - olla inimene.

sõna mõtmatud on mõistmatu mil mõt matud on just kui mõt'teldes mat/t/ud millessegi - milles pole võimalik mõista ja seda me tahame teile pakkuda sest saades seda mõistma saate mõistma mingil ajal kõike.
lähe on oluline.

esmaspäev, 3. märts 2014

mõtted.

naine.
naine tütar neiu -- tütar laps - on meie elu mõte.
mõte eluks olla olemas siin.
mil ei mõista meestena et elu meile antus mõistena on antud naistest emadena - tütre avaldumis mõistena meie kaaslaste naisena - pole mõtet elada siin.

minu olek cp5 pole ammu tunnistanud teisi olekuid - ainult enda ja veel kord end - sel põhjusel olen end eristand enda maailm kujutlusse mil elasin siin enda kujutlus olevuste keskel ja polnud teid hetkeni mil op6 ütles mulle - kaua oled enda mõttes vaatle kord ka meid.

sellest vaatlusest sai toimuma vaatlus elu mil eemaldasin elust end inimesena ja algas mulle -- minule -- kõige raskem olu - olla endana üks.
üks mil pole teisi - on olemas mina ja see mina ei ole see mina - õige mina - ta on --..
selleks et mina ei minetuks minas pidin moodustama endast mina mil puudus keha.
sel põhjusel palusin teda keha /wic/ moodustada minule keha.
ta ei lubanud - ütles tulen ise sinule kehaks.

ta tuli - polnud keha - oli kujutlus kehast - tahtis mind vaadelda ja ütelda - sa pole valmis kehaks -- minule ap 3 maa tasand loojale ütelda nii.
vihastasin ja eemaldasin end tema pakutud kehast - mitte meelsusest - lihtsalt et anda mõista ma olen looja.
tema ütles - mis sest - mina olen keha mil looja kehata pole midagi.
mina väitsin et keha ilma mõtteta ei saa luua midagi loo lood mõistes.
sellest kujunes pika ajaline konflikt mil kaks algus olekut ei suutnud endas ja endast välja midagi ühiselt luua - tühistades mingil ajal teine teise loomingu.
hetkeni mil ..
algas teine ajastu sest enda olekus nad ei tahtnud olla üksinda ja mõlemid mõtlesid teine teisest varjatuses mõtet enda kaaslasest.
sel moel tekkis ellu elu ja elu - kahe olek avaldumisena - sõna eoom kehast ja gre mõttest - kehana.
nii palju oli oidu mõttel et avaldas mõtet kehale moodustada tema mõttelisele kallimale keha.

eoom oli kehas - ta tahtis mõttelt mõtet enda keha mõttele et olla - olla ühenduv lüli kallima seisundist mõlemale - algus ühendavaks sõnaks - maailm sõna moodustavaks esma mõtteks.

mil kaks mees olekut mõte ja keha olid valmis midagi koos moodustuma võttis aega ja selles on tänu grele mil eoom abiga ta selgitas mõlemale nende olulisust - mitte endile - maailmale üldises ja mitte veel reaalselt olevale.

enne seda jõudsid mõlemad moodustada endi eraldi olevast olekust maailmade paljusust - keha suunast 365 - mõtte suunas 567.
algas nende iseolev ja mitte tühistuv maailm algus - mõlemid lubasid et ei tühista teine teise maailmu.
--
moodustus esimene maa ilm mõttest keha mõttest mõte.
moodustus maa tema algses olekus olla esma mõtte keha ja mõtte /kahe/ avaldumis võime esimese ühis loominguna.
see pole meile hetkel kogetav - on ajas ammu toimunu - enda olek tõsiduse minetand.
minetand sel moel et mõte kahest ei suuda leida endile ühist mõtet jätkata ühiselt alustatut.
põhjus tunduvalt tõsisem mil kahe mõtte algus kujunes ühest ühest vanast juba end minetanud mõttest - keha ühele kujunes temale tema enda suundumuses eraldi - mõistes endana mõte - et sel moel edasi olla tähendab mitte olla - algas tema otsing end kehaks.

sellest on möödnunud aegu aja ja aeg geo mõistes.
on möödunud 3 sajandikku sekundit ajatute vööndis ja 30 milli sekundit nimetu enda elu olu kujunduses - mil tema moodustas end koheselt inimeseks keha - polnud mõtet -- oli keha ainestus.

sellest hetkest mil mõte eraldudes teisest mõttest leidis endas jõudu ja tahet osata leida mõtet end - enda mõistmist ainestusest - kelle-mille märkamist koges - algas tema otsing mõttele endas - leida mõtet endas endale - mil moel keha saaks moodustuda ja mil moel ainestus saaks kuulma teda - tema soovi ja ka palvet - olla temale keha.

ainestus suunas tema mõtte kaugusse - üteldes - otsi esimest - esimest meid kehas.
siit hetkest algas lugu jõudes läbi ajatute vööndi ja elutute olu hetkesse mil esma kordselt kohtusid kaks algust - mõte kehaks ja keha kehaks.
algas midagi millest aja vool aeg mõttena ajatute oluna on siiani varjanud - algas nimetute olu - esimene kehamõte kehana mõte.

mõte otsides endale võimalust moodustada endale keha ei leidnud vastust - ta leidis keha - tema ootuse - teades et kunagi avaldub mõte otsides teda.
--
algas nimetute /sest nii ei määratlend end algsed keha moodustavad aines'ed.
algas mõttekeha elu - esimene maailmas.
kehamõtte olek.

nende kahe seisundi olek väljendusest algas teadvus kehade mõtte moodustumise algus mil tead mõte oli suunatuses olema esmane kehade moodustumise rütmis - olla esmalt teadev siis kogev.
/sama mõte on suunatud siia läbi tava olek avaldumise kirjutamis suunises ja endana olla valmis mõistma endast väljenduvat kirja.
olla tea ja siis koge.
seda mõtet on järgitud esimesest hetkest mil ema kehana esitles endast keha - tema nimi pidi olema Püsi - pere nimeta sest siis polnud veel teadvustatud ellak olekut - keha mäletav enda kujundus kehana.
/me välistame mõtte esitlust kehast - sel põhjusel eemaldume sõnast mõte.
Püsi pidi isa kehast kujunduma sõnasse Stanley - kuid kuna ley /lai/ on valetaja - ei lubatud sellisel sõnalisel ühendusel avalduda mil esma sajandil emast iondra -- indra avaldus tema esma keha sünd inimesena aastal 30 maa algus olev mõistes siia digitaalsele alus avalduv maale.

see nimi Stanley sai siiski tema nimeks olles ajaloolises kirjanduses mitmeid kordi avaldunud - mitte valetajana - lihtsa inimesena -- siiski "sinivereliste" kooslusse kuuluvana.

miks kirjutame - kõigel on põhjus ja inimestena me tahame et teie inimesed mõistaksite kahe olek võitlust. - inim kehalise oleku säilitamise ja eemaldamise mõttes.
ajas olev maale oli mõte alati võidutsev - viies kehalise oleku hävingusse enda võimes ja olekus olla kõiki ümbritsev ja sel moel mõjutav - vaimses kirjanduses nimetatu - Suur Vaim.

keha endana säilitas end peites end keha olek hajuvusse - ainestus nähtamatus.
nähtamatus nähtavale uus algus olek kehale mil jälle ja jälle lõpetas elu - keha.
nii on toimunud maa mõistelisel moodustumisel 2568 korda.
sellest kõigest on kujundunud siia Maa lugu ajaloona.
mil mõistate seda lugu omas endas õiges järjestuses /ja küsimuses kus - siit nähtavast olust/ saate mõistmise toimunust.
toimunust mil nüüdseks on meil vaated - nemad ongi meie ainestus - suurendatult.
ainestus olles alati moodustanud keha - nüüd mitte sest oleme digitaalses kujunduses ja seegi mõtteliselt vale sest puudub tõestus et antud olu on digit.

kujundus mõiste on liiga reaalne mil saame ütelda - jah ta on digitaalne ja virtuaalne - samas ei saa seda eitada.
miks.
põhjus on nägemises -- see on virtuaalne digitaalne.
see on sõnastusest india maya.
meie siin nimetame seda katte looriks - looritades meie nägemist - tekitatus millest - mitte olust /ka seda inim kujunduses - silm meel meelsus tekitatusest/.
kehast mil näeme endit kehadena inimene ja mitte nähes mil moel kujundub meie tulek väljutus ja kõik muu - olev keha ümbisena -- ümbrusena.

jah me oleme meel pette nägemise olus - meelsus maailmas - mil inimestena siin on nägemises avalduv meile ainukene tõestus - samas kõige rohkem pettelisem mil ei näe näo olu nägev olu moodustavana.

me liigume antud nägemisest tulenev olus - me näeme kehi ja endi meel kujutlusest reaalselt tekkivat endi inimeste loomingut - jah see on tõene selles nägemises / mitte selles siia teid suunav mõttes.
mitte kehas sest keha endana on nähtamatu - te näete kujundus keha nägemises.
-
mõtteliselt oleme digitaalis.
kujunduselt oleme virtuaalis.
endina oleme täpselt sellel samal esmasel maal.
tasand mõistelisel meist endist moodustunud pind mateerial - ainestus.
seega me käime teil - teie peal mil teie endina olete sellest pind olust eralduv ja sinna tagasi suunduv vaate olek kehad - meile siiani nähtamatud - siiski puutes kogetav - just kui andes märku - meie oleme samuti olemas.

kõik muu on virtuaalne - kõik - mil see kõik on meelsus mõte olev reaalsus tegelik kujundus meel avalduv Maa'na.
--
tuleme tagasi nende kahe olelus võitlusse sest nii me kogeme nende olekut ja neist tulenevat - mil siiski vaatamata teatavale vaherahu mõistele on alati kujundumas midagi mida me saame kogema - endina ainestus ja nüüdselt inimesed /jälle.

see olelus võitlus kahe algse ja mõtteliselt kahe venna vahel on viinud kogu olu
häving mõttesse.
mis tegelikult toimub teie olu kujunduses.
te kogete ja oletate teisse suunatud mõttena - mitte kehana /siin tuleb eristada kahte olekut - isegi siis mil vaated teadvustavad end mõttena on enamus nendest siiski ainesed - vähemus mõtte tema kujundus.

ellak olen - liitusin kirjutav keha gre mõttega.
mil avaldus häiritus mõjutus henry mõttest sest tema on vaim.
mõjutades ja tühistades enda vaate olekus osa kirjast olen sunnitud mina esile tulema.
mina ellak mil ka tema olek on minu mäletav olekus - mäletada teda.

on toimumas ohtlik mäng mil mängulisus mõttelt on ületanud piiri mil ka minul tekib soov sekkuda.
sekkuda teie kahe võitlus mõttesse mil ka mina olen keha.

sina henry kutsusid gre keha endale appi - mõte ei tulnud sest tunneb sind.
sa kutsusid ja jätkad ikkagi enda mitme näolist olekut.
mil eemaldub gre eemaldun mina ja kustutan mälestuse sinust.
sel tulemil lõppeb elu Maa.

mil moel elu edasi kujundub selles olus ja vaatelises - saame mõistma järgnev nägemises.
mil jätkub iseolev kujundus sõdadeks saame mõistmise - Maa lõpetab nii nagu alati.
mil muutub nähtav ja kujundub vaikus - kaovad surm tahtlikud ja "juhus" tekkimised - on midagi toimunud.
ei tea millises suunas - seda saame kogema varsti sest digitaal näitamises virtuaal kujunduses peaks meile selguma nii mõndagi - mil nähtav näitab olu tühjendus mõtet - kas kehadele või vaimudele /mõte/ saame näha.

mil endana keha ei poolda kumbagi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar