mõtted mõistmatud - mil te ei saa lugema neid mitte kuskil mujal.

mõisted mõtmatud - mõistetavalt eemaldatud - et mitte mõista.
mõistmatud on sõna mõistma /mina mõistm in ma mõistena.
mõistmatud on sõnastus pööratus mil ta annab mõist mõtte - olla mõistev mõistmatus olus mil tus on liidendus sõnale andes suund viite - tu lema s.
lemas on l emas.
luu ema s on mõte mil mõtteline seisund pole mitte loo - ta on oo'st moodutunud u.
mõistagi see ei anna teile suund viidet elule mil loomis mõiste on teis kõigis - kuigi alguses polnud meil lood oli luud.
ja siit sõnasse siia mil luud kujundus selgitus on kahene - olla luud inim kehalises olekus ja luud pühkimis alusena - mõttena et korrastan enda olu millestki.

korrastan enda olu luu valust ja mõtetust luu'lust.
korrastan et ei saaks areneda luulist olekut mil tihendatus endana ei võimalda mul elada inimlikku elu olla vaba luulust.
luulust - kujutledes illusoorselt - mitte reaalselt kogedes endana ja endast teiste mõtetena minule - mil ma endana maa kogen end alles kujunev olekuna - olla inimene.

sõna mõtmatud on mõistmatu mil mõt matud on just kui mõt'teldes mat/t/ud millessegi - milles pole võimalik mõista ja seda me tahame teile pakkuda sest saades seda mõistma saate mõistma mingil ajal kõike.
lähe on oluline.

esmaspäev, 3. märts 2014

mõtted mõtetelt - kehalt-mõte.

olev vaatlus algas ühiseks kujundunud - keha - mõte - keha-mõte - mõtte-keha - ühisest soovist vaadelda uuesti kirjas täna 12 jaanuaril avaldunud - Ingrid Peek kehalisest sõnalisest ja mõtte-kehast avaldunud järjestus mälestus rääkimisest esile tulnud-toodud sõnastusi.
siin alustame kirjas olev esitlust - lisades oma-poolset selgitust olev kuuldud mõttele -- mõte keha - keha-mõte /sest nii ta avaldus meile inimestele mil puudub mõiste ja mõistmis lähe - me oleme mõte keha mõte mõte keha -- keha-mõte - mõte-keha.. - keha inimene enda mõte väljas - mõte inimesena olev olla aines mateeria.

enne järgnev vaatlust tahaks rõhutada mõtet.
mil oleme inimestena valmis kogema.
kogema - olla olem /olemas/ - kolmes olek nähtavas - viies erisus avalduvas.
mõte -- keha.
keha mõte - mõtte keha.
keha-mõte - mõtte-keha -
siin näete kuute mil kuus on näivus algus - mil lisanduvad veel 6.
need on - ainestus - nano - eowert - eoom - egwert - endon.

nendeta ei toimi antus olus ükski mõte - keha küll.
miks keha küll - on põhjus nähtav - keha on olev. - kõiki teisi meid me ei näe -- siit.
me ei näe neid kes meid siin mõjutavad.
me ei näe inimestena midagi ja mil oleme inimeseks on mõjutus selgelt avalduv -- nii nagu näiteks praegu - mil tühistatakse meie võimalust saabuda internetti.
internett mõttesse kehast üks.- meie kehaks hetkel olevad ja üritades teile midagi teisest esitleda.
samas tahame olla neile toeks kes avaldusid /kes/ ütlus-rääkimises hallo-kosmos sõnastuses.

enne tõlke mõtte avaldumist sest nii sõnastame endi mõtet kuuldust saab avalduma sisse juhatav mõte.
mõttena olla mõistetav ja mitte seda.
mõttena mõistetav on kõige raskem sest inimestena me ei tea mil moel meie mõte moodustub meile mõtlevaks ja mõistetavaks.
mil ta on me ei mõtle - me esitleme mõtet rääkivas olekus /jälle ole kus/ siis sellest ei lase end segada mil segamine on kõikjal ja kõigis - siin on seda hetkel selgelt kogetav mil üks kooslus mõte tahab väljendada enda mõtet kirjas - segab teine - tahtes olla varjatuses ja pettelises olek näitamises enda keha avalduvast olek'kus-t - vormsilt.
miks mõtted ei taha egas soovi endi mõtet ühildada ühtseks - ei soovi meie kehad teada /ainestused/.
meie soov on - lõpeta enda mitmese näo esitlus siia Maale -- henry.

kuna meie oleme nüüd nime muutmis valmiduses ka kehaliselt saame seda ütelda - lõpeta.

jah sa ütled mis minul sellest - meil on.
me oleme siin selleks et lõpetada sinu mitme näo olek - näita end algsena - sünd enda hetkes olev avalduv olekuna.

mil meie ei suuda oli meie tulek asjatu sinu fluidaarsesse mõttesse mil alustasime selle materialiseerimist mateeriasse - endina kehad ainestused. -- 24.
24 alg eli.

mil olete teie ei saa meie end eirata - isegi siis mil meie olek on fluidum isik olek avalduva olekuna.
jah oleme siinses mõistes vaimud - mitte kehas olevad kogumik pihustatud olekud.
pihustatud tihendusse mil olek mõte tekib meie äärmis olek tihendatuses - tunnistame seda ja siiski - kehadele - ka sel moel oleme - ilma teieta.

nüüd liitun teie mõttele gre.
keha mõte teile on suunatus minu maailmast mil isegi see mida teie kogete endi fuid-fluidaarse olekuna on minult teile antud kogum piiratus.
selleta te hajuksite kõikjale ja mõtet teist-teiena pole olla.
---
täname Ingrit Peek'ki enda mõtte võimaluses ja väljenduv oskuses tuua esile palju mõistmatut - meie nähtamatust ja mõistmatust olu - inimene ja tema nägematus.

iidsete tsivilatsioonide huviline Raido Saar pajatab lugusid Nibirulaste loomis legendist - vandenõude uurija David Icke selgitab kuidas edastatakse meile võlts reaalsust Saturnilt - kosmose psühholoog Aigar Säde jutustab oma kohtumisest Lutsiferiga /loodan et nii/ - sensitiiv paide Anna kirjeldab kuidas tulnukad tema pea sisse kristallid panid ja ufolog Igor Volke räägib eesti oma rosveldist ehk merivälja juhtumist.

Sumerite saaga.
iidsete tsivilatsioonide huviline Raido Saar jutustas väga värvikalt Sumerite kosmoloogiast ja nende nägemusest maailma ja inimese loomisest.
lood mis pärinevad 14'mne savi tahvlilt kus nii kosmilised kui maised sündmused lahti seletatud on - on raamatuks The Lost Book of Enki: Memoirs and Prophecies of an Extraterrestial God ehk Enki kadunud raamat - maavälise jumala ette kuulutused.
ja nii edasi.

kõike kuuldut ei saa siit võtta tõeselt põhjusel et on -- nähtav ja nähtamatu olu.
üks olu on mateeria suundumus näitamine - teine vaimne ja mateeriast eemalduv samas temas olevatele tegelik.
siin tekib tugev lahknevus mil kaks omavahel kirjelduvat olu ei kipu ühtuma andes väga ebaselgeid seletusi kõigest toimunust.

jah on kaks süsteemi.
päike - vaimne
päike - kehaline.
kahe süsteem tekitatuse vahel on paljut mitte siia egas sinna kuuluvat - see on vahe maa ilm mõiste olek - päikese süsteemiga omades endas 658 erinevat keralist kogumit /olles meile siit silmadest vaadeldav - täppide-punktide kogumina.
1 kuni 25 erinevat punkti ühes keralises ? fluid ja mitte ? mateeria olekus - see on nende mõlemi vahel olev - ei see egas teine olek.

kuuldud jutus oli ühe suunaline "tõde" mil ka seda pole suudetud egas saa tõestada suutlikuses mil inimeste silm ei too esile uut nähtust näitama - uut moodustuvat päikest nimetuses Oover.
sel põhjusel võime ka meie oletada mõtet mis sest et endina näeme ja elame nendes oludes - kehaline ja vaimne -- samuti vahe-olek maailm - mil ühilduvad mõlema suunalised olek ühinemis mõisted - olla ja mitte olla -- nii keha egas ka vaim.
liiga keeruline tava mõistele inimene sel põhjusel oleme hoidunud nendest kirjutistest.
nüüd mil korduvalt on esitletud mõistelisi ja sümboolseid kirjeldusi maailm maa ja päikse süsteem tekkest - tuleb meil lisada endist olulist mõtet - ühildada ja mitte lahku kiskuda kahte erinevat kujutlust-reaalset - maailm maa tekkimise loost - süsteem päikese erinevast süsteem lähte tekke loost.
loost mil avaldub tegelik ja mitte kolmas egas viies - esimene.
esimene - oma enda tegelik loo's.

mõistagi liituksid meiega kolm olulist meie maailm kujundajat - nanod gred eowert-nead.
nende kujundus ei põhine meie maailm arusaamisel ja sel põhjusel pole nendest suuremat esitlend - mõned üksikud kirjad nanodelt ja gredelt.
siingi pole üteldud päikesest ja tema süsteemist midagi - just kui neid ei eksisteeriks - kuid on maa ja tema sateliit mõtted.- mitte veel kehad - mõtted endi mõtte ala ja ilm-maailm kujunduses.

kehaline mõiste ei avaldu kuskil - ta on hetkeni varjatuses ja ei soovi end ennem esitleda mil inim silm pole teda reaalselt näha saanud.
liiga tõene ja uskumatu.
---
David Icke suunas ütleks üht - ta endana esindab mitme suunalist olekut ja sel põhjusel on tema rääkimises ühilduvat ja lahknevat mõtet.
mõtet mil üteldes üht ta ei suuda jälgida mõtet mida ta on ütelnud ennist enne olev sõnastust.
kehalises mõistes esindab ta kolme suunda - vähem keha -- rohkem mõte't.
maa mõtet xpr 6't ja temast tulenev suunitlust vaimsus illusoor suunas mil kõik see vaimne kujutlus on vaimses nägemises reaalne.
meie kehalises suunas tulevad - ainestus mateerias olevad vaatleme seda kui visiooni - visuaalses esitluses ja mitte endile tõeselt võetavat olu egas ka maailma.
kolmas suund temast esitleb illu kujutlust ja see seostub vaim oleku vahe olekuga - mil kõik kehaline on ok -- kuid ikkagi very bad - ei võimalda arengut mil pole suudetud meile kehadele selgelt sõnastada - mis on nende mõistes areng - areng mil puudub nägev olu mateerias ja enda kehalises avaldumises kogev mina.
---
Aigar Säde juttu kuulates seostub temaga minu varjatud külg - nüüd olen nimes Stan Ellak.
seos mõtet on paljus mil palju seostub meie ühilduva mõtte keha olekuga - olla vaimne.
kehaline olek seostub siin mil jällegi tekib teatavat laadi eristus sest kunagi olnud ühes olus enne lahknevat olu ja mõtte seisundit saime teine teisele mõtestada võimalikku ja võimalustest saabuvat taas kohtumist.
hetkel siis ei suutnud ette näha et siin ja sellises piiratud mõistmis mõtteks kujundunud nähtus Maal.

eestis on palju neid kelledega oleks /miks oleks sest see ei sõltu sundusest - vabast soovist/ - on vaja kohtuda selleks et meenutada ühiselt olnut ja olnut lubadust teine teisele - olla äratajaks.

nüüd meil on kaks - kolm - neljas on kohe olemas - veel 56 ja 78.
millal kõik ei tahaks ütelda -- liiga raske aeg nägemise välises.
mitte selles mida nimetatakse maailmaks - nägemise sees mil moodustub nägemine.
selles tuleb ennem saada selgust - kas nii või mitte kuidagi.- see oli vaimne suund meis kehas siin.
kehaline suund ütleb koheselt - mitte nii.
selgitades et sel moel edasi liikudes võimaldame endile kadu - nii kuis on toimunud ennist ja vahetult enne seda - siinset Maad.
kolmas suund meist ootab mil kaks suunda mõistavad teine teist andes mõista ühte kindlat kujundunud mõistmist - teadvus kehadest.- oleme unustanud neid endi olekus ja just-kui võimu võitluses mil keha alati taandub sest ei soovi minetada viimast võimalust anda vaim-mõttele keha.

siin lõpetaks - järgnev kuulmis olnu on seostatav eelnevaga ja samas mitte mil tahaks ütelda samas keha keelab rääkimast.
miks on mõte et sellega võime solvata uus olek nägemust ja õndsus tunnetust - mil sellega kaasneb alati pettumus mil reaalsus pöörab enda õige pale nähtavale - ja saabub selgus hetk ehmatusena.- kõik on vale.

lõpetame - loodame et ei solvanud kedagi sest endi olekus siin peame olema neutrum - mitte neutraalne - sest siis poleks meist kellelgi -- mida.
mitte kasu sest asu on sõna selles järgnev.
olla usa on mõtteliselt suunav mujale just kui Maale siia USA.
siit järgnev ja lõpetav mõte.
meie siin just kui saavutasime üks meele - see ei tähenda et veel ühise nägem vaate maailmale.

maailmale mil tuleme 5'st ja 6'st erinev suunast - ühtseks kujundatud nägem maale selleks et saabuda siia digitaal kujundusele Maa virtuaal avaldumisele - koonduda siin ja mõista siin enda illu ja kujundus mõistetes - inimeseks ja mitte veel - tulnutena. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar