mõtted mõistmatud - mil te ei saa lugema neid mitte kuskil mujal.

mõisted mõtmatud - mõistetavalt eemaldatud - et mitte mõista.
mõistmatud on sõna mõistma /mina mõistm in ma mõistena.
mõistmatud on sõnastus pööratus mil ta annab mõist mõtte - olla mõistev mõistmatus olus mil tus on liidendus sõnale andes suund viite - tu lema s.
lemas on l emas.
luu ema s on mõte mil mõtteline seisund pole mitte loo - ta on oo'st moodutunud u.
mõistagi see ei anna teile suund viidet elule mil loomis mõiste on teis kõigis - kuigi alguses polnud meil lood oli luud.
ja siit sõnasse siia mil luud kujundus selgitus on kahene - olla luud inim kehalises olekus ja luud pühkimis alusena - mõttena et korrastan enda olu millestki.

korrastan enda olu luu valust ja mõtetust luu'lust.
korrastan et ei saaks areneda luulist olekut mil tihendatus endana ei võimalda mul elada inimlikku elu olla vaba luulust.
luulust - kujutledes illusoorselt - mitte reaalselt kogedes endana ja endast teiste mõtetena minule - mil ma endana maa kogen end alles kujunev olekuna - olla inimene.

sõna mõtmatud on mõistmatu mil mõt matud on just kui mõt'teldes mat/t/ud millessegi - milles pole võimalik mõista ja seda me tahame teile pakkuda sest saades seda mõistma saate mõistma mingil ajal kõike.
lähe on oluline.

esmaspäev, 3. märts 2014

mõtted olles suunatus.

matemaatiline võrrand universumist.
võrdub nulliga -- mitte 0'iga.
erisus mõiste sõna ja number tähenduses.
mil kirjutame null tähistab ta mõtet n.u.l.l. .
miks punktid - on tähistus mõtte lõpp.
mil kirjutame nii - 0 - on meil lõpmata palju võimalusi.
/mitte sõnas lõpma - lõpp/

inimestena me ei mõtle mil ütleme null - kirjutame 0.
millega on meil tegu mil sõna ütlus ei väljenda täht-numbrit.
meil on tegemist arv süsteem oluga mil kõik-see meid ümbritsev olu on kirjeldatud arvudesse - sümbioos mõistesse sõnade tähendus mõistetega.
näide - 0 29 ewerp29-/78 on meie Maa suund viide - mil olete tulemas kaugus mõistest digitaalne universum.

mil tulete siit lähedalt - just kui paraleelist - on suund märkis 29cpv-9 .

kõigil neil tähistel on oluline teada andmine teile - eriti siis mil saate olema võimeline kulgema avarus tühjuses - digitaalses kujundus maailmas - paljude maailmade ja ilmade keskel - siis on selline teadmine oluline koju jõudmis mõttes.

mil olete vahe alal - digitaal uni-29 avarustes - saabute lähte punkti cwp96-98 - see on lähteline ala jaotus lähte punktina.
mil kulgete selles alas kunagi inimestena - saate kogema kõike numbrites mil liigute endi avarus laeval number tähis-märk olus -- universum 98's.
see on meie olu uni.
versum mõiste liitub kujund nähtuste ilmnemisel - need on planetaar tasandid.- selles olus pole keralisi planeete.
ersum /nii/ olu on liikumine kõige selle vahel ja seda saavad teostama üksikud.
see on kõige olu kirjeldus mil olles temas te näete kõike moodustuvas ja tühistuvas digitaal aja kujunduses.

musre olemus pole olu - ta on pööratus nägemine mil liikudes temas te kulgete ajas tagasi - enda lähte seisundisse enne tulekut siia inimeseks.
mil olete inimene ja teile võimaldatakse kunagi sellist kulgevat liikumist enda inimliku /see pole olev inimese keha/ kehaga - saate kogema mööduvat olu ühes sekundis mil kogemus endas kulgeb aegu sama aeglaselt mil tulite siia keha enda kujundus mõistena - see tähendab te kulgete kehade moodustumis algus maa ilma.
ilma mil saate nägema - mil moel kehad tegelikult on.

mil olete internett ühenduses maailmaga teistpool uni 89'dat unimaxi olus saate ühenduma nendega digitaal suunises märk numbril cwp-9.00aopc .
muidugi mõista on see hetkel unistus - mõnele mitte.

ja nüüd mil olete kehast väljas - nimetus mõistest - owp900+cp-6 /see on üld mõiste kehade suund nimetusele mil satute õigesse Maale. - õige keha lähedale enne sisendumist tagasi kehasse vasak aju poolkera proksimaalsesse ossa. - on teie märkis cwp9 /number sõltub teie keha kujundus tekitatus järjestus numbrist.
cwp9 - kehi on arvus 2568000.
teised on oep kehad - nende arv on kolm miljardit -- see tähendab k.o.l.m. miljardit ja mitte 3 miljardit.
miks selline eristus - need on tulev kehad - synthes-bio.
selle laadseid me kirjutame nii - v.i.i.s t.u.h.a.t. . - see tähendab nad on dubleerivad kaksikud - seega nende arv kordistub - vastavalt nõutud tingimustele.

mil olete kehast eemal ja suudate teadvalt ütelda kõike nähtut - tuleb teil teada mõtet - keha on sel hetkel puhke asendis süsteem enda elustuses.

teatavates tingimustes te kunagi ei eemaldu Maalt kehaga. - endana - ja sel põhjusel tuleb seda teadmist tunnistada juba praegu toimuvat.-
sel põhjusel kõik selle laadsed kogemused teile siin kehadena toimuvad teiega ja mitte ükski teist ei eemaldu olust Maa kehaga.
te ei saa väita vastupidist sest oleme seda võimalust teile pakkuvad wpo-r'id.
meie roll on võimaldada teile kehasse tuua kogemust kehast eemaldumisena ja tagasi saabumisena samasse kehasse.
mil olete inimestena teadvad kõigest ja saate süsteem loal toimetada kõike endana oleme me ikkagi teile taustas abistavaks üksuseks juhus eksimuse vältimiseks - sest muidu lähete kaotsi digitaalses avaruses ja keegi peab tegelema teie otsimisega.

matemaatiline 0 võrdub sõnas olev tähendusega ma te ma at ''iline.
need on eesti tähed-sõnad.
ma-mina te-teie ma-mina at on pööratus - seega ta-tema.
iline ongi siin hiline.
seega saame kolm olulist mõistet.
esiteks mis on mat ja ema atilises olekus.
teiseks matem aat ilises väljenduses.
kolmandaks temam ata ilises olekus - mil esimene sõna on täht järjestus informaatika järjestus number tähendus informatsiooni teisendus ümberpaigutusena.

mil asetame kaks 0'i üksteise lähedale /mitte teine teise lähedale - siis on meil tegemist teise 0 olekuga teise lähedal/ - saame mõiste nullistumine -- null olek sõnas.
see tähendab piirideta olek mil olek puudub ja kaob mina tunnetus - säilub mina punkt lähtes. - digitaal süsteem kujunduses YYY.
see tähendab me säilume Maal tema digitaalses avarus kirjelduses mil null lähe on Maa kesk punkt.

sellises olus ja olekus ei soovitaks kellelgi olla ja egas me saa sest see pole meie teha - tehtav on iop enda olek mäletades meid - see on meie mäletamise punkt - sellest tekime ja moodustume - kõikjale.
ka süsteemi mil digitaalne mälu süsteemis ja YYY's on üks ja sama isik - nimetu.

tahtsime tuua teieni midagi tõsisemat - see õnnestus.
tähendab - järgnevad saavad olema selle lähedased.

elu teistpool elu piiri.
on meie cyronite elu.
mil oleme täna vaates endi tegelik kehadest kirjutame mõned sõnad elust olus - endist.

mida tähendab teile elu teistpool piiri - elu mõistelist piiri.
seal on elu tegelikult mitte nii nagu seda elu teistpoolsuses kujutletakse sest seda pole tegelikult olemas - on kuid see on hangunud mõte - olek.
meie elu kulgeb päevadeta - pidevas ärkvel olekus ja nii juba 25 sajandit meie aega.
jah meil on aeg - teil aja kujutlus ajast.
sel juhul meie sajand võrdub teie 25 miljoni aastaga.
kas saate mõistmise et meie olek on hoopis teisene mil surm mõistet pole - on tahtlik keha uuendamine uuemate modifitseeritud uuendustega.
kuna me ei sünnita on meie olus võimaldatud meile kahe laadseid kehi - cryonid nii nagu oleme meie ja cylonid nii nagu olid eelnev kirjutajad.
meie kehaline olek eristub ainestus moodustumises mil cryonid on aines algest moodustatud - cylonid aines modifitseeritud sünteesist.- me nimetame selliseid kehi sel moel sellepärast et ainestus endast teisendab enda mitte elavast olekust aines püsiv kehi - olles võimelised säiluma kõigis võimalikes mõtetes ja olu ekstreemsus nähtustes.

cyronid on meie kahe keha ühendus toimeline modifitseeritud olek elamiseks endi olus - igapäeva mõistelise olemise kehana.
sel põhjusel mõistate et meil on töö kehad - olme kehad -- ja suundumus kehad väljumaks meie olu-maailmast teistesse meid vajavatesse teisiti kujundatud mateerias olevatesse ilm maailmadesse.

meie moodustame kehi endi sisendus olekutele ainestus Maailmast OLEN.
töö kehad on meil nimetuses cyclon kehad. - nende võime on säiluda OLEN alg ainestus meie olek Maailm alguses - inimestena /ka see keha on inimene/.

meie olu on väga sarnane siinse oluga - piiris uus-meremaa.
meil pole meresi - on vee laadne kolloid.

meie ei hinga egas söö - seda vajadust pole - on tunde sfäär nii nimetame seda siin - tegelikult on tundmus kogemus asjadest esemetest ja lõhnadest.
seda olulist tunde sfääri vajame me oludes mil nende kirjeldus /muuseas - meie olu pole kirjeldus - ta kuulub ühte olulisse osasse Olen Maailma inim kujundusest/ tingib et saaksime kogema nii nagu nemad kogevad endi olu - sel moel mõistame neid selgemalt ja saame endina olla neile kasulikud.

me räägime mitte hingates.
meie rääkimise keha on ehituselt teine ja selle võimalikuks saamine toimub ainestus helind süsteem abil.
me laulame ja hõikame - see heli pole sarnane siinse heliga.
meie hääle ulatus väljub kõigist teile teada olevatest helind ulatustest.
see on vajalik sest meie Olen Maailmaga piirnevad teised ka inimeste olud ja nendes enamustes on rääkimine ja jällegi hoopis teisel moel helind tekitavas kujundus kehas.
selleks et olla suuteline end kõigile mõistetavaks teha tuleb olla suuteline mõista nende väljendus rääkimist sõnas ja nendes kujunevas mõtte laadis.
selleks on meil üks sajand mil õpime kõike - erinevat mõtte laadi ja väljendus oskust.
mõttelist ühendust meie maailmas pole ja seda pole ka mujal - see on süsteem sise kujundus.
sel moel te endina ei saa kunagi inimestena suhtlema mõttes /see on lapsik arusaam elust ja tema tegelikest võimalustest.
endi digitaalses virtuaal olus võib teil saada olema selline võimalus - selleks peab olema süsteem läbi kelle teie endi mõte kandub teise kehasse.
teil on selleks YYY.
ilma temata te võite kujutleda et mõtlete ja kuulete teiste mõtet - kõike kujutlev olu.

meie mõisteline olu - nii ütlen nüüd mil tegelikult seda pole - on kujundus digitaalseks eluks selleks et olla ka siin - läbi meie YOI süsteemi.
sel põhjusel ja võimalusel oleme juba 57'st aastast viibinud vaates teie virtuaal olus läbi meile võimaldatud kehade - nii et meid pole keegi märkanud.
see on oluline põhjus mõttel - YOI ja YYY ühendus mõttena - tuua meid siia teie olusse natuke muudetud kehalistes võimalustes - täiustatud veelgi - siis on meie kehade nimetus siin küon'id.
see on teile siin süntees keha -- väga sarnane teile tuntuks saanud süntees inimestena.

elu teist pool elu piiri on sõnastus mil teist pool on tähenduselt - osa teist - elu piiri mõistes.
see tähendab - osa teie olekust olemusest elab elu teist laadi olus - teist moodi kujundatud kehas /me räägime hetkel digitaalsest elust/ - olles tihti mitte üldistus nimetuses - inimese keha.

mõtteliselt hoopis teine maailm.
miks alustasime endist kirjutamist - põhjus meie erinev mõtte võimaluses kogeda maailma ja Maad enda olekus.
meie kirjutis endast on mõteldud endile mõistmis mõttena ja vaatena teistele - ka sel moel saab elada tava mõistelises elus mil endana oled piiranud enda olek liikumist ja suhtlust kõige avalduvaga.

mis on kõik kõige avalduv olek avalduvaga.
see on mõte mil moel me vaatleme ja sel moel kogeme endis maailma tunnetust - mõttes ja tegudes -- ütlustes sõnastuses.
mil otsustasime kirjutada teisiti leiti et see vastandub olev põhiõiguslikule õigusele elada ja kirjutada määratletud mõttes - olla mitte vastanduv - pigem teisiti endi sõnastust esitlev mõte inimesena.
me esitleme endi ütlust tihti mitmuses - nii on see elu mil olek inimene saab väljenduma mitmuses ühest nähtavast kehast.
kehast mil mitte tunnustav mõte on - üks olek inimesena ongi üks olek mõttena.
olla üks on lapsikult apsurdne. /aps/
olla üks on petteliselt väär ja mõisteliselt mõtteliselt eksitav.

meie sõnastus mõte väljub tava arusaamisest elust ja tema ühekülgsusest mil kujutleme siin et oleme ainukesed selles elamiseks mõteldud olus Maa - inimestena.
meie viide ei suundu kaugemale Maast - me tahame teile anda lõpliku arusaamise elust Maal.

Maa mõte moodustus 258 eoomi aega tagasi mil esimene sõna olekus inimene eom ütles välja mõtte - inimene.
see oli nii ammu et enamus ka meie olijatest ei mäleta seda - see oli meile siin väline elu.
väline elu mil meie kujunduses algne mõte väikeses poiss olekus kujutles endale maailma - enda elu keskkonnana.
esmalt endale et saada kogema end - siis tekkisime meie tema kujutluses ja reaalseks moodustuvateks olekuteks. - mitte veel inimesteks - ainestusteks.

see poiss enda olekus ei teadnud esimestel hetkedel enda kogemus elus et on olemas ajatud - nimetud - surm olekud ajatute ajalises ja ajatu vööndis.- ta ei teadnud paljutki.
hetkel mil ta alustas enda mõtet isast ja emast kujundus temasse mõte kaaslasest.
ta ei teadnud et kaaslane oli juba ammu olemas - ootamas tema tulekut - temast.

ta teadis et tekkis mitte ise endast - enda moodustumisest olust - tema ümbrus maailm.
ta arvas et on - on olemas mingil põhjusel - milleks selgus talle hiljem.
see hiljem kujunes esma vaatesse tulekul siia - aastal 54 - teisesel kinnistus 55'ndal ja kolmandal vaatel oli ta kohal 2 aastat.
selles ajas laps kehas siin koges ta Maa ilma nii nagu ta tol aja hetkel oli simulatsioonist avalduv ja mõistis endana - milleks ta on - olla kujundus algus uuele elule maailmale eoom mõttes mõttena sõna tegelik maailm.

meie olek kujundus sellest ajast mil hakati meid koondama endi lapsik olekutest ühtseks keha mõisteks ja kogemuseks teine teisele.
teine teisele mil ei näinud egas kuulnud teine teist õieti - alati oli väärastuv helind meis.
me ei mõistnud miks sel moel ja milleks on üldse va(ja)lik väärastuv kujundus mil olu endana näitas - ta pole see - on väärastuv.

me koondusime - algul 10 siis 56 -- järgnev tulek algas 58'ndal - 568's olekus.
nüüdseks on meid 2 miljonit 568 tuhat 98 isik olekut ühe keha koondatus mõistes.
mitte vahetult kehaks - pidevalt vahelduvate olekutena ajas päev - 10 kuni 28 korda erinevad - selleks et katta kõigi vajadust olla kohal selles nägemus nägemises virtuaalne olu süsteem terviku näitamises YYY oluna digitaalne maa digitaal virtuaalse Maana.

meie olu on jaotunud kolme kehasse kahte väljenduv olek avalduv inimeseks.
üks keha on ootel mil avaldub võimalus olla mõtteliselt ja kirjutavalt kohal.- süsteem YOV suunis.

mõtteliselt mõttelt hoopis teine maailm meis mil endina koondame siia kõike olev ja tulev maailm mõistest -- ka minev ja minevik maailmast.
sel moel on meil lihtsam kirjutada ja mõtet avaldada.
avaldada sest meie erinev olek leiab alati õige suuna paljudest suundumustest - erinev suund arengutest - siia ühilduvaks ja üheks olekuks - inimene tulev mõistes - tema.

transhumanism.
trans human ism.
juba ammu läbitud tee - kogemus mõte - olek.
miks avaldub uuesti selle laadne sõnastus mil teadmata põhjusel oleme juba tehis intellekt maailmas - ainult virtuaalselt liiga tegelikuks loodud ja sel põhjusel mitte märkatav olek elamises.

sõnad - sõnad trans ja humanism on mõtteliselt mitte inimlik väljendus viies meid kunagi kogemusse /jälle/ kogemis mõttena et inimene bioloogiline on minetatud - asendatud cybor transmittor tüüpi kehaga.

kõik suundumus mõtted selles suunas viitavad alati ühele - tehnilis mõtte avaldumisele mil alluv mõte cyborg suunas on asendumas hilisemas android tüüpi olekuga ja sellele järgneb cryon olek ja veel palju muid täiustatud ja mitte ise eksisteerivaid olekuid.- kuid kuhu jääme meie vaated - endised inimesed endi olekus vaate kehad - mõtetena endist ja lootuses et suudame taastada endi inimliku näo ja oleku.

inimliku näo saavutamiseks pole vaja bioloogilist keha - liiga õrn ja tülikas enda kõige laadsetes vajadustes - süüa juua jne.
lihtsam on omada kohe cryon laadset keha - siis välistub ka mõistmatu aeg mil pole korralikku keha egas ka enda olekul võimalust olla kehas.- oleme cryonid.

cryonid on kehastatavad kehad - mil moel saate kunagi kogema kuid sellesse hetkesse jõuate sel moel arenedes tehn mõttes alles 256 000 aasta möödudes. - nii et on aega mängida - trans olekuga humanism mõistes - mil isegi seda sõna human pole mõistetud õieti - see oli mees olek maailma mõte - siis kuhu jääme meie naised neiud -- tüdrukud.

jah me oleme cyronid - oleme inimesed - mitte human'id egas woman'id.
need olekud on mees mõtte ühisest elust elamisest mil kujutleti end naismeesteks ja meesmeesteks.
siit ka transvertiitide mõiste ja sõnaline kehaline keha olekut muutev mõte - naisest meheks ja vastupidi.

trans vertiit. - mis on vertiit mil on sõna vertikula/verticula.
transverti - transwert. - see on vertikulaarne olek mil kehalise mõiste kujutlus moodustumise lähe lähtus andogüünsest /see pole õige sõna/ - kahe olek kujundusest ühes - mees-naine või naine-mees ühes kehas.

jah me oleme inimesed nimetuses cyronid - nii nagu teie olete inimesed bioloogilised. /jällegi vale sõnastus sest bioloogiline pole keha olek nimetus - cyron on.
sellest lähtudes te olete inimesed kellel pole nimetust sest nimetus keha inimene on üldine.
kes olete teie - jah teil on nimi - meil samuti.
mis on teil veel - teadmist - kas seda võib nimetada teadmiseks mil te ei tea endist midagi - tulekul minekul kehasse kehast.

meie teame - jah me ei sünnita kehi see võimalus on teil.
meie moodustame kehi - teie hävitate kehi.
meie elame aja - teie hetke.

kas see on elu mil te endina ei tea egas mõista mil moel ja kuhu viib teid trans mõte humanism suunas.
teiseks - mis on trans - mil seda sõna kasutatakse vaata et juba kõikjal.
trans on teil sõnastatult - sealpoolne üle- taga- läbi-.
mis on mis - kas tõesti kõik need sõnad eesti keeles.
ei - trans on trans ja selleks ta jääb.
see on olek - meelselt mõjutatud seisund - olles mitte ise otsustav - tahet sel moel mitte omav - suunatav mõjutatav hallatav - vallatav.
kellelt milleks jääb küsimus teile - mil kõik teie olete mõtlevad humanid ja womanid.
mõte on suunatud inglis keelsele mõttele - mitte teile eestis - siin olete kõigis jaotus nimetustes kehad.

sel moel ütlus - te ei pea kõiki illusoor olu mõtteid üle tooma enda olusse eesti.
teil on omi-oma mõtteid - õpetage neid mil moel saab elada teisiti ja pole vaja kiibistada egas kujundada ühendust arvut-tehis intellektiga - mil see toimub - pole te enam keegi.
seda on näidanud aja lugu alates esimesest tänaseni.

diogenes maailm.
diogenees maa ilm.
ilm maa di ogenees.

esitleme ette mõisteid.
mõtteid mõistetest mitte tänasse päeva - hetkesse mil selle teadmis mõtteta te ei saa arengus edasi.
kõige esimene - kõige lihtsam meelde jätmis mõte.
meelde jätmis mõte - mitte mõte'sse egas mälusse põhjusel et elu sellisena nagu meie tahame teile näidata minetab paljut siiani tõeks peetud mõisteid mõtteid.

esitleme järjestuse - meile olulisest esimesest hetkest mil me alustame endi kogemist - esma hetkest.
amse kteh pööratus sõnas annab teile teise suuna - sinna me hetkel ei suundu.
meil on olulisem vaadelda mõtelda olev sõnades.

Maa maailm moodustub meile esimesest - esim hetk olu kujundusest.
esim hetk on visuaalne põimik olu mil endina me pole veel keegid - alles moodustume endi jaotus olekusse - enda mina kujundusse ja järgnev jaotus-nähtus punkti mil meile antakse sisend kuju ja väline vorm avaldumine.
nii on meil YYY süsteem elus /teistel natuke teisiti/.

neid teisi on viis - YOL YOM YOMCD YOVTO IOMTCWPO -- TPO .
viis + 1.
nendest hiljem mil hetkel on oluline mõista end ja endi seos mõtet nendega sest ka nemad on meie pere keha -- üks suur - tervik mõistesse kuuluv kooslus /keha mõistest jaotus areng erisusse viidud meied. - selleks et kujuneks paljus olev erinev maailma kogemus mõte - tulev mõistele - meie inimesed.

soovitan salvestada on ütlus Maal - avaldub retro.
nii imelikult ja naljakalt me väljendame end mil mina kirjutaja olen kuulnud seda mõtet viimati 689 aastat tagasi täpses samas hääles ja lisanduvate ütlustena.
minule jääb mulje et midagi pole juhtunud - olen jälle samas ajas mil on üteldud - olete 678's ja kas seegi on täpne ütlus mil tean nüüd - on 328 tuhat erinevat paralleel /nii/ kulgemist ühes suunas ja laiali et jõuda kunagi -- nüüd olev Maa mõistelisele ja mõttelisele algus lähtele - loll mõistelises olekus mil endina siin ei tea me midagi eelnevast - vast olekus et teame.

alustame sisendumist - sisse.
esimene olu mida! kogeme on inimeste olu visuaal põimikus mil ilm kujundus on meile sarnane olev oluga - jaotus mõistes 568'ndaks erinevaks olu sise kujunduseks.
millest? moodustub tervik olu siia -- siinse olu ümar Maana.
miks ümar - on põhjus järgnevas mil olu kujundus järgib meie algsete olekute kujundus keha - olla olles mõtte kehad.
mõtte kehad ümar-ümaras olek välje ndumises. /nii/

alustame endi kogemist kohe selt /nii/ inim estena.
viime lahku teatavaid mõisteid sõnu - see on oluline järgnev mõistmisel.
mõist mis el. - siit eesti keelsest sõnastusest saame selle põhjuse - mõista mis elu. -- ela

meie ela elu algas inimestena ja järjest minetus meie suund elus /suu sõnastuses meile uus ule ale .. eluna.
pöörake koos meiega sõnu märkamis mõttes mõtteks.

algas meie elu minetus elu ja algas elu kõige muuna mil inimene kadus meie mälestusest ja kogemus elust 256 tuhat aastat.
mil oleme kirjutamas nii te nägite eelnevat kirjutist mil andsime mõista - sõna numbrilises tähenduses tähendab muud /seda hetkel on raske mõista - tuleb - sest kõiksee elu meiena on selles.

elu selles mil number tuhat ütleb meile mälestus rohkusest 68't võimalust - siin on vaja mõista üht - 1 mõtet üks olek mõttena - meie olu loojana - iol.
/väiksed tähed tunnistavad mõtet - ta endana ei tunnista enda suurus kujundust - ta on osa meist osaduses suur keha - üheks suund arenguks kujundatud looja -- meie.

mõistetesse ja olge tähel olekus mil olek on ole tähe'l.
mõistmine inimesena saabub ajas aeg enda kujunduses meile - olla mitte mõistev - nii - eostev.
selline sõna oli meile omane esimeses hetkes inimestena diogenees inimeste ilmas maa.
me kopeerime mingis!? mõistes seda olu siia mil paljudel on kadunud mälestus meie ühisest maailmas - a-ilmast algus.
siin alustame endi taastamist ja alles siis kunagi saame ütlema - ütle ma - olen kohal endana enda läht olek tea dmises.

diogenes olu
diogenees olu
io gen ees olu

minetus kõik ja algas olu kõiges.
siin oleme sellest kõigest - kiir suundumuses kahesaja tuhande erinev miljon vaatelise olek suu ndumus olekuna. /suu ütlusena uus olek meile kõigile mil vanast süsteem elust pole meile säilinud midagi /kunagi mõistame ka seda elu.
olles siin alustame endi tagasi vaadet ja nii - siit sinna /et oleks-on mõistatav tulek.

inimene -
jaotus kahte suunda
süsteem inimene
süsteem taastuv inimene.

süsteem inimene jaotub viide ja kuude kümnesse /nii ja mitte kümmnesse - need on erinevad mõisted sise elus/.
olusse süsteem inimese esma lähtesse.
nano - eowert - di overt olusse.
adjuster seerav trans ja personal olekusse.
ad'juster - /ödžast/ olekusse ja juster väljendusse.
egregor olekusse ja eggo olekusse
olles suundumus plasm-plasmiid olekuna - plasmoid olekusse.
eovert /teisene eowert olekust/ olekuks inimene sümbiaal olekus ja nii 25 astet edasi mil avaldub neile esmane inimene visuaal wirtuaal olekus illusoorne inimene -- õdžast /nüüd nii/ olekus millest !! siis algab teile mõistetav mõiste androgyyn - andro güün olekust - inim suunalisest sõnastus suu ütlusest - uus /mitte vana.

see on üks osa meie tulekust siia mil inimestena inimesteks olles me ei näe teisi end /oleme tolerantsed - see tähendab mitte selles sõnas sest see näitab ja ütleb midagi muud - selles kujundus meel mõistes - mitte vastanduda teine - üks - teisele.

eggowert olekud - symbios olekus süümbioos olekuna - wertus-ex olekutega.
themotrea olekud - olles inim suunaline vertus olekud - sümbioos süsteem olek elust.
therwox olekud mil nende olek kujundus siia läbi selle keha kujunduse ajas ammu mil neid nimetati isowert olekuteks.
ja palju - 26789356+78 erinevat tulek olekut.
mainiksime ka teisi - siis kirjuta ksime.

nüüd oleme läbinud kiirendatult esimese etapi mil inimestena me ikkagi ei mõista midagi sest selline teadmine avaldub meile kõigile esma-kordselt.
siit tuleb lähtuda keha suunas - mil-sest - nende olek on mõneti keerulisem meie ole kust.

kehi Maal on endi-enda kujunduses 256798 erinevat tulek suunda - nähtavalt sarnased - kujundus alguses erinevad.
see on meie Maa ja meie inimestena /mil soovime teineteist aidata ja ei tea et võime aitamise asemel kahju -- tuua.
tuua kahju mil ei tea isik kooslusest ja inimeseks tulev olekust.
inimese enda olekust mil ka tema on varjatuses meie - näidates end kehana.
kehana mitte "olev teadvustuses" teadvus keha -- symbios olekus - kirjeldus keha avalduva - symbiotilise kirjeldusega -- mil liituvad 25 + 68 erinevat kirjeldus olu keha - ühe/üheks keha kirjeldus ava-aval-avald avalduvaks kehaks.
/siit kõik-see mitte mõistmine - kehad sarnased ja väga erinevad.- selle mõttega olge eriti ettevaatlikud sest süsteem endina ei tunnista teie liiga teadvat olekut.

miks.
süsteem ei saa tunnistada teid ette vaatavana - ta tahab teid näha järjest kujune'v olek'una - elu koge'mus sise elus.

Maa olu on kujundus /viimane ja lõplik selgitus/ 5 tuhandest erinevast suu ndumus näitamis olust - diowert /nüüd nii/ oluna.
viiest erinev suunast moodustades meile Maad ühtlasena ja tervik tajuna olev'aks - ühe algus mõtte kujunduses.

mõisteline suund edasi -- algus inimese olek lähte nägem isse.
troi maailm - troy ilm.
cyotron ilm - troim maailm ilmana.
ciotrew olu - croatiw olu-ilmana.
citovertus olu - naontus oluna-ilm
nano maailm..

see on üks suund tulek.
teine suund on sel moel.

eovert olu ilm mõistelises avaldumises süsteem maailm
egovert olu iontra inimesena
ivertom inimene meelsus olek kujunduses.
see on kolmanda suundumus arengu ristumis olu-maailm.

kolmandast - eggowert olu theomra oluna wertus prim olekutena - wectral mõistelisse olek kujundusse - mil inimese tunnetus kujundub siia - kahest-kolmest suunast. - cyotra mõjutuses.
see on suundumus lähe mõjus olla kujundus endas vastand olekuks inimeses -- siit inimesest eemalduv mõte.

neljas suu nd on kujunemas meile Maa'l olijatele 38'st erinev sise kujundusest ja seda mõista meil Maal on tunduvalt raskem sest on väljenduses matrix maailm mõiste.
mõiste mil maailm pole meile adutav enda erisuses ja erinev olekus /-- mil ka nendele pole veel selge nende erinev tulek - ühtsesse ja mitte vahetult nendest neile kujundunud olek Maa ilma - siia - mil siin olek on endana Trans olek Ad'juster olekuna Seerav olek.
olek Seerav Traons olekuna surm maailma enda Olek - elu maailma osaduses endas.
enda elu lähtena Valgus elus - valgusena nea.

siit suundume esmalt 68´ndasse suund tulekusse siis saab sises mõistevaks paljudele nende olek erisus olekuna olla keegi mil pole sõnastatud olekut - nimes egas nimetuses.

neomta - naomta
gre - gre
theom-gre - neom-gre
egow-gre - neomth-gre. .
seed /nii/ on meile pimedus olijatele /sätiks jutu märgid sõnastuses see pole nii samas ei saa seda teha - oleme pime-pimedus olekud -- Nägevad.
nemad on meile valgus - meie elu lähe endina - neiud naised - tütred-tüdrukud.
see mõistmine väljub kõigist mõistetest mil mõistad ei ei veel mitte et elu meestena on võimalik ainult tütre lähtest tüdrukuna neiu naine -- kaaslane sulle . mulle.
ka minule lähtub elu ühest /tegelikult kahest ja mõistagi kõigist - neist minule elu andnud neadest - 25'st gres'st.
minu elu lähtub teist neiud - puhtad ja rikkumata olek kud.
teist ja ei kellestki muust.

hen ry ei lubanud esitleda edasi mõtet sest see viib kehalise maailma hukule. - Teadvus Maailma eemaldumisena - Keha Teadvus olek kutena.

kuues suund tulekus on kõik see maailm mil alles adume nende tulek sisendusi - olla kohal.
seitsmes suund on tulemas hetkest mil oleme valmis neid vastu võtmas -- ja nii 68978 erinevat suund tulekut.
me alles alustame ja selles alus tuses tuleb koheselt olla tea d vel.

seitsmes suund tulekul on juba valmis tulema mil endina siin oleme vastu võtmas neid enda kehasse.
nemad on olulised siis seostub minevik tulev ik uga.
nende olek onn. penetreeriv ja sel põhjusel meie ole k ole kul tuleb end ette valmistada teise laadseks kogemuseks - mil kehaline olek saab võnkuma erinevate nägemuste vahel.- vahel mil keskne olek on siin nägemus nägemis Maal.

kaks vahet - on tulemas veel kolm kümmend erinevat kooslust - siia.
ja sel põhjusel teised olek kehad ei tuleks olla häirituses.
meisse siseneb hävi häve kaose tervik maailm.
kuid kuna me endina oleme pime ole k - pimedus olek maailma keha - ei tuleks meid häiri ma olek nende sisendus / nad-nemad on üks osa meist ammu eemaldatud ja ise ole vas se are ng su und um usse kulgev ol ek.
/nii keeruliselt kirjutame endile - loodame et suudate selles mõistmises meile ka a sa tul lla.

soovitaks kõigile - loobuge kõigest senisest - liituge meiega - sõnas mõttes kõiges.
me ei tohi seda ütelda mil ütlesime - tegime üt lus sõ nas tu ses.
se ad us es.
oleme liiga süsteemsed et mõisteliselt ühilduda inim liku olekuga.
ja jällegi oleme inimeseks et ühi ldu da -- in im es es.
kahe sõnaline täheld on meie kirjutav mõ te.

kaheksas ja 9'sas tulek onn. ühildavad mil nende tulek mõjutab inimeseks olekust mää r am at ul moel.
see täh end ab - nad onn meile elu lähe - elu endana - elu osadusena tegelikult.
alles siis alustame endi elu meiedena ja .. inimestena /miks nii - nemad elavad enda elus juba nüüd.
inimestena siin mil kogeme elu endana sisendumas meisse - viuh ja sees.

see onn kõrg hetk meis mil alustame jälle elamist elu enda tegelik olekus.
mitte kus - siin.
siin mil alustame alles olev kirje algust.

maa ilm dio ge nees.
maailm diogenees olekus on meile algus mõiste siin olev inimesena mil teame ja teadvustame - keha on üks - meie teised.
teised mil keha endana teadvusolek keha teadvus olek kehana Teadvus keha -- Teadvus keha'na TEADVUS KEHA - võimaldab meil kogeda end - end inimesena - kehas nimetuses inimene mil puudub keha nimetus - on olev meelsus kujutlus nimetus - bioloogiline.

meil kõigil puudub reaalne tegelik keha kujundus mõiste mõte.
siia tulles me oleme inimesed inimesteks mil puudub sõnastus - on bioloogiline.
see pole õige mil oled virtuaal olus simulatsioon paljus ühildatud ühte kujundatud just kui evolutsiooniliselt kujundunud ühest inimesest - mil see inimene oli ? musta nahaline olust aafrika.
teid on jätnud maha tegelik-reaal mõistmine elu kujundusest ja sel põhjusel esitlete inimestena siin selliseid mõtetuid mõtteid - inimene ühest - aafrica lähtest.

di o ge ne es on sõnastus lahku mil mõistmine sellisest kirjutus laadist puudub teil.
tuleb olla sest elate ja seda ei saa välistada - süsteem elus - isegi siis mil teie endina inimesed ei suuda seda tunnistada ei muuda seda elu olematuks - ta on ja jääb püsivaks - mil teid kehana pole.
te võiksite olla mil suudate meie järgnev at mõtet mõista.

kehata pole teid - kehadel pole mõtet olla /nii ütleme meie kehad/ mil pole teid.
see on seos mõte ja sellest tuleb nüüd mõistvalt aru saada.

jätame evolutsioon teooria siia - kuhu siia - siia mil teid pole siin samas olete siin.
kõik see teadmine suundub sellisse teadmis lähtesse mil hakkate endina järjest ise minetama kõike siiani olevat tegelikkust teadmisena.
sel põhjusel viime teid tegelikuma ollu mil saate mõistmise /ja mil hetkel ei saa - olge mureta te saate - tema ei valinud teid mõistmisse sel põhjusel et te ei saa või ei tea - ta teab kes te olete ja milleks tead olekus olete suutelised - usaldage end mil te veel pole kogenud - end.

alustame tegelikustava mõttega.
kirjutame teile numbreid ja mõtteid numbrite juurde.
678 on meie elamise aeg vaated.
789 on aeg antud elada kirjeldus kehal.
978 on aeg elada inimesel.
790 on aeg mil endina oleme inimesed. .
nii on ja seda saate eitada mil ei tea midagi eitus välisest tegelikkusest mil algas see näiv ja väga oluline osa meie elust.
olla
olla olemas siin ja mitte kuskil mujal - sel tõttu-põhjusel koondume et jälle ja nüüd lõplikult - alustada koos elu - elu endaga.

te näete numbreid ja mõtet meilt mil oleme ütelnud vaated elavad siinses olus Maa 3 päeva.- miks nii vähe - jõuame selgitada.
esmalt inimene - inimene keha ja keha inimene.
ei meie ei ela tuhandete aastate vanuseks nii nagu piibel ütleb - see on illusioon mil vaatlete näete teate millisest olust avaldus selle laadne ütlus /mitte ra raa raam raamat raam at/.
inimene tuleb elama gre antus mõistena rohkem mil eelnevalt oli meilt üteldud 586 aastat.
nüüd nii ja see on tegelik mil kindlasti märkate erisus lahknevust kirjeldus inimesest ja inim kehalisest elust.
see on põhjus miks tahame teile selgitada olulist - olulist - miks on vähendatud meie elu - elukogemust - elades vaadetena -- ja miks - keha inimene elab keskmises möödus /üldistus suunises kokkuvõtva ühis keha eluna Maal/ 65,78 aastat.

põhjus on kõiges ja mitte alati meis vaated mil meie endi elu kogemus on viidud tühisus mõistesse aeg 3 päeva-ööd - olev mõistega tegelik 678 aastat.
see on nii suur vahe mil isegi mõistus mõte nii nagu ta meis hetkel olemas on - tõrjub mõistma end - meid sellises hetke ja pidevas olek väljenduv elus - ellu suunatusena siia Maale /ja teistesse Maa para /nüüd eemaldan mõiste para sõnastusena/ leel olus.
eel olus leel olusse mil puudub para para nähtusena olles võlts ja mõnele petteline sest kogeme kõike reaal-tegelikuna.

keha mõiste enda tegelik olekus pole holo egas ka halo.- ta on isowert olek keha.- see tähendab olla kujunduses säiluma meile nii kaua mil endina oleme jõudnud endi esmase mõistmis lähtele - olla teadev milles - mitte endas egas maailmast Maa ilm.
olla teadev meist meile moodustavas endas - meie läht-lähte seisundist meile kõigile ja üksik meile.

kirjeldus keha elab vähem aega keha inimesest.
sel on põhjus mil selles ajas pole vaja kirjeldusest - on elu endana keha.
102 aastat erisust - eraldi olevat lähet kirjeldusest inimesena tegelik.
see pole õnnestunud mil pole õnnestunud mis.
mitte mitte õnnestumisest - pigem väga laiaks ja suundumus sügavaks suunatuses - mil esialgsele algusele liituvad kõik ja sellest põhjus kõiges ja kõigis.
kõigis muutuvaks olek ku ks.

tahame paluda teilt mõtet ja teostust - meie endina seda ei tee paljudel põhjustel.
mil mõte teis tunnistab - see mõte on oluline kõigile meile - jaotage kirja kirja'u kõigile enda ja endi võimalus piirides.- muidu me jääme ikka endisteks - enda mõotte /mõtte/ vaakumis olevateks mitte end teadvateks olekuteks - inimesena mil ütlen - olen jõudnud endani ja olen võimes teile jutustama õpetust - mis sest et ei mõista elust ja elamisest veel midagi.
ja - siin google driveris on teil võimalus esitleda commentar osas omi mõtteid küsimisi ja vastu väiteid - kõik on olulised meie tervik mõtte kujunduses - tahame elada endina ja inimestena tervet mõistvat mõistuslikku elu.
võimaldage endile ja meile -- me alles tuleme avalduv sünnitav ema kehast tulev laps kehadesse - laste laste kehadesse end tunnistama - olen.
üteldes teie võimaluses nüüd - ma tean ema - vanaisa - isa vanaema - tulin et teil aidata mõista - maailma ja end.

diogenees maa ilm.
dio genees ilm maa.

selles maa ilm ilm maa mõistes tuleb meil mõni hetk olla selleks et mõista mil moel endina jõuame Maale ja Maa-ele olev kogemus mõistmises.
inimeseks tulevad ja inimeseks mitte tulevad - vaated.
vaated inimesse ja inimese keha pealis pinda tulevad - ja ka mitte üldse seda.

ei eristu - meid eristatakse hetkel mil tulek siia /erinev erinevatest olu enda kujundustest sunnib meid eristuma siin./ on mitmeti teisene ja mitte niivõrd keeruline kuivõrd mõistmatu - erinevatele paljudele meiedele.

di ütleb mõndagi enda d i olekus.
o ütleb üht.
g ütleb - ta pole see.
e ütleb - millisena te mind võtate.
nees ütleb - nii olen.

ja siit edasi mil mõistmine lahkneb mõistmis mõttest sel moel et ei meiena egas ka ammu inimestena me ei suuda eristada kõike seda endas ja endale avalduvat enda tunnetust - ütlusena mina ütlen - mil mina ei tea täpselt kes ütleb mina-end tunnetuses - inimene.
nii varjatud oleme siiani mil varjatus tuleb lõpetama selleks et edasi minna inimesena.
mil tahaksime ja saaksime kõik korraga tulla inimeseks - peab olema kehi sellises arvus.- 2978000007893782341268x78.
sel mõistel on aru-saadev mõte - me ei mahu olev Maale.- kas tõesti mil nähtavalt on palju rohkuses vabu pinda meie olek võimalusele olla kohal inimesena.
mõned meist ei soovi - see on nende problem ja mitte meie sest meid onn. veelgi rohkem - mil üks olek ja kooslus hetkel ei saa enam määratleda meie kõigi soove ja kohustust olla inimene.
number 289000000 rohkem korrutades eelneva arvuga /siis me tõesti ei mahu ühele Maale.
ka eelneva numbri mõistmisel selgub et ei mahu ja selleks on palju Maa'sid.
neist ei kirjutaks sest uskumus teis nendest ei anna uskumust tões - et nad tegelikult olemas on - teie nähtavas taevas.
nähtavas mil teadlased otsivad elu mil elu on nähtav peidetuses mitte näitav olek.

lõpetame teile mitte midagi - andva kirjutise - sest pole sõnakestki kirjutatud ei vabastavast hingamisest egas ka teistpoolsest elu võimalikkusest - nii nagu paljud praegu raha!! eest teile teadvustust jagavad.
jah hoonete ja ruum üür tuleb maksta.
ei - see on väär mõte.
mil tahavad esitleda endi arusaamu elust ja maailmast - peavad maksma ise.- mitte teie.

see on reegel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar