mõtted mõistmatud - mil te ei saa lugema neid mitte kuskil mujal.

mõisted mõtmatud - mõistetavalt eemaldatud - et mitte mõista.
mõistmatud on sõna mõistma /mina mõistm in ma mõistena.
mõistmatud on sõnastus pööratus mil ta annab mõist mõtte - olla mõistev mõistmatus olus mil tus on liidendus sõnale andes suund viite - tu lema s.
lemas on l emas.
luu ema s on mõte mil mõtteline seisund pole mitte loo - ta on oo'st moodutunud u.
mõistagi see ei anna teile suund viidet elule mil loomis mõiste on teis kõigis - kuigi alguses polnud meil lood oli luud.
ja siit sõnasse siia mil luud kujundus selgitus on kahene - olla luud inim kehalises olekus ja luud pühkimis alusena - mõttena et korrastan enda olu millestki.

korrastan enda olu luu valust ja mõtetust luu'lust.
korrastan et ei saaks areneda luulist olekut mil tihendatus endana ei võimalda mul elada inimlikku elu olla vaba luulust.
luulust - kujutledes illusoorselt - mitte reaalselt kogedes endana ja endast teiste mõtetena minule - mil ma endana maa kogen end alles kujunev olekuna - olla inimene.

sõna mõtmatud on mõistmatu mil mõt matud on just kui mõt'teldes mat/t/ud millessegi - milles pole võimalik mõista ja seda me tahame teile pakkuda sest saades seda mõistma saate mõistma mingil ajal kõike.
lähe on oluline.

laupäev, 3. mai 2014

kohal oleku tunnetus.

mil määravaks on mõtteline hoiak.

mõtteline hoiak on mõte endas mil tunnistan end kuuluvat inimeste Maa ilma - olu ilm mõistelises olekus Maa eesti - sest pole teist ilma inimestele.
teised on näivalt ja kujundlikult inim näolised mil kaduv vähesus nendest on seda kogenud enda areng peetus olus - illusoorne fluidaarne kujundlik inimene.
see pole inimene meile tuntud kujundis mateeria tihendatud olekus - ta on osakeste laineline koos püsimine sel moel et tekib tunnetus välisest kehast mil tegelik kujund inimesest on proitseeritud isik meelde.

isik meel on proitseeritud kujund olla mina kogetav kese ja see avaldub ilmekalt esile orb laadsetel piltidel mil kera ümar keskme punkt on täpi kujuline keskme näitamine.
see keskme näitamine iseloomustab olek enda nähtavat väljenduvat olekut meie olus Maa mil üld mõiste Maana on kujundus keskmest moodustatud võrdselt tajutavaks kogemus nägemis oluks Maa -- paljudele mitte veel inimese tüüpi olejatele.

meie mõte on teile tõestada et inimene Maal paikneb ainult eestis ja seda 256's.
ülejäänud inimesed Maa tunnetuslikul eestil on viraas /nii/ kujund inimesed enda olek väljendumisest - 256'st erinevast olek ühildus olust mil Maa olev nähtus on nende kõigi ühine nägemus hetke aja kogemuses.

tõestus nähtus on teie silmades.
mil kogete endi silma kesk punkti helenduva ümar täpina olete need 256 olekut tegelik inimestena - see on kiirgus sisendus näitamine mil sõnastus ütleb - olete endana silma keskmes.

nähtav silm on nägemise näitam.
selle keskmesse moodustub näidatav teie endi olek mil enda olek on sisendus peidetuses aluskeha mõiste tervik olekuna olla nähtav selle keha nägem tulem liikumisena.

nägemus kehadel puutub /nii/ olev keskme punkt - on kujundlikult olemas musta keskme ümbrus helendusena violett sinises tumendatus foon kirjeldus avaldumises.
seda saate näha ühel tingimusel mil teie teadvustus nähes end sel moel avalduvat ei eristu enda käitumis mõttena teistest.
sama kehtib ka esimese ütlus nähtavaks toomisel.

mõtteline eristus toimub teie teadvustav mõttes mil saate /mil olete valmis/ kogema endi mõtet kahes olekus kehast mil üks - kolmas on alati väline olek keha pinna tunnetus puudutusel.
see pind mõiste jaotus pole püsiv mil silm olek vaatest toimub pidevalt vaheldumine paremalt vasakule ja välja.
sel moel kolm keha olekut saavad kordamööda olla keha ja teadvustavalt kogeda keha suund kirjeldust olla kogetav enda muundunud olekus sisendusse - olla mõistvam rohkem kehas.
mõistvam rohkem kehas mil keha ütlustes saate kogema enda teadvustatud oleku suundumust olla rääkiv keha endana.

mõisted võivad teile olla raskelt mõistetavad - kogemus endast annab selles osas selgust.
selgust lugedes ja nähes mõtet kirjas - tuletades meelde ütlus nähtusi.

näge(mine).
alustame ühte kõige keerulisemat ütlust digitaalses vormis mil nägemine oletust asendub sõnas(tusega) näge.
eemaldub nägemine ja nägev sest seda mine vormi te ei saa siin kogema.
pole kuhugile minna mine seisundis.
nägev olek avaldub voolises ole(kus) seisundis mil selle laadset näge olekut saate kogema mõistelises m-mateeria /mater/ seisundis nimetusena nägem nägev olek.

mateeria koge(mine) sõltub teie nägem ulatusest olla nägev endana ja näge inimesena.
mil eristub keha inimene näge teie nägev võimalusest pole teil võimalik kogeda inimesena näge erisust - erisusi olev olus Maa -- tema ja oma 10'netes erinevates wiraaz olek seisund nägev tekitatuses mil nägev ja nägem olek seisund ei võimalda vahetult näha olek kujund erisust - ta võimaldab kogeda mõtet - inimese silmana olek võimaldab teil näha midagi muud ja see muu ei saa ühtuma teie kogemus nägev olekuga enne inimeseks tulekut.
sel moel eristub kaks suunda olek näitamist mil orb-laadsed olekud ei näe inimest ja inimesed näevad neid.
selline suund näitamine võimaldab inimestel olla segamatult enda olus Maal ja mitte lasta sel moel mõjutada endit /nii nagu hetkel see toimub vaate olekutelt.

vaate olekutele rahustuseks.
inimestena nähtav olek on mõjutus suund puudumine mil inimeseks olev ei saa teid mõjutada egas ka kahjustada - olete neile nähtav wiraaž suunitluses - see tähendab - nad näevad teid mitte tõsi mater seisundis.
vorm olek kujunditena - just kui kujutlusena - siiski selgelt eristuvana üldisest olust.

miks on oluline.
sel moel saab lõpetada ühe olulise mõtte suunise inimeseks olijates - mil tead mõte annab võimaluse kogeda visuaalses inimese näge olekus kõiki selle laadseid olekuid ja seostada end nendega - mil on kogetav nähtav laps kehasse tuleva kolme oleku ilmnemine nende mateeria nägem näge olusse reaalsena - vahetult enne laps keha sündi.

56 inimest saavad neid nägema sel moel et saavad neid mõjutama.
see on vajalik sest muidu ei tule sellest inimeseks tulekust midagi mil vaate olekud endis on inim olekust liialt eristunud ja puudub sel moel kogemus võimalus kogeda inim kehaliselt kogemus mõtet - sa saad järgnev olek enda kogemuses olla inimene.

56'l inimesel on õigus sekkuda nende olusse nende ellu sel lihtsal põhjusel et olles vanemad nad teavad mil moel tuleb nendega käituda.

visuaalses plaanis vaate olekud saavad kogema et neid nähakse.
nähakse ja mitte saades neid mõjutama enda nägem mateeria olekus.
teine põhjus on olulisem.
mitte teadvustav programm enda ja oma chemi trailer mõttena on mõjutamas meie olu /oleme lubanud tahtsi selleks et siis on võimalik mõjutus lainet pärssida ja elimineerida olev programm /7'lt algselt eristatuses siia/.
olulisem põhjus miks me teid esile ei too on inim olekutelt ja hetkel enamuses teist endist vaated - põhjustatud mõjutus lähe - just kui teistele mil teil puudub arusaam keemilisest mõjutusest ka teile endile - kehaliselt veel mitte nähtavad - kuid juba saksa ja ameerika olus teid selgelt mõjutavad - teid haigus olek seisundisse.

sel põhjusel me ei luba seda teist mõtet - teid nähtavaks tuua reaalselt.
teie olek keha on õrnem ja te hävinete selles olus - inimese nägem.

siin tuleme esile meie ja kirjutame teile endi ühe kogemuse.
olime kehaliselt kaks ühel juubel mõistelisel koosviibimisel.
mõisteliselt teati ja kogemuslikult suunduti siia et takistada meie osavõtvat kohal olekut.

kohale tulles tardus vaate olek sest nende nägem olekus avaldusime meie nii nagu oleme hetkel neile nähtavad - mustad vaate kehad.
kontroll oli saavutatud sest ükski vaate olek ei julenud /nii/ läheneda kehale mil oldi kohal väga erinev arv tegelik kooslustes.
enamus surma maailm olijad - 26 olid elu maailma olijad - 36 kõike teisiti.

selles nähtuses avaldus veel üks oluline täheldus - teatavad olekud endina keha kandvus princip ei olnud teadlikud et ka meie oleme siinses olus ja see üllatas neid -- nii nagu ka meid.
olime sisendunult tulnud väga erinevaid lähte suuniseid ja kogemuslikult polnud meile teada antud et osa surm maailma olijaid sisendus siia vahetult koheselt peale meie sisendus mõtet - olla avalduv selles simulatsioon esildumises - alates aastast 53.
siin tekib võrdlus mõmendt /nii/ algus ajal toimunuga mil aastal 5 ja 3 polnud simulatsiooni - oli vahetu olu ja elu-oluks moodustud mitte veel materiaalne ilm-olu enda kujunduses tihenduda ja moodustuda esmane olu maa ilm alg lähte tasand mõistena.
see oli ammu mil polnud veel süsteem maailma sellises mooduses olemas - oli juba maa meie olekutena.
see oli aastal 53 mil aasta 1953 ühtub meie olek kinnistunud olekuna - nüüd digitaalse vaatena olust algne.
see selleks sest seda mõista saate hilisemas järgus mil alustame teiega kõigi maa-Maa olude vaatlust.

olime kohal ja vaatlesime olu nendena.
inimestena oli kõik korras - nii korras nagu sel hetkel inimestena saab üldse korras olla mil on juba toimunud mõjutused - kõigilt neil kes? olid hetkel mitte kehasse puutuvad.
nad olid närvilised sest nii palju oli süüa ja juua ja nemad ei saanud osavõtta sellest sundimaks keha olek endana kehastujad seda tegema.
siin eristub selgelt võime end kaitsta juhuslike sisse tungijate eest ja seda oli selgelt näha erinev kehade kirjeldus kujundus rikutuses.

nad olid ootel ja mil alustasime lahkumist elustusid endi võimaluses olla esil ja sundida kehaks olijaid alluma nende tahtele -- algas läbu.

kolm meie olekut jäid vaatesse ja suhtlusse kehastuv olekutega.
möödus 32,48 minutit ja nemad eemaldusid - üteldes et muutus toimus ja algas "rivitu" olek rünnakus vaadetena kehadele.
algas paljudes taltsutamatu joomine ja söömine.

mil te kõik lugejad mõistate midagi sellist mil inimestena loete ja inimestena kogete - mitte teadvustavalt teiega toimuvat - saate mõistmis mõtte - miks me tahame ja eemaldame kõik vaated teie kehalisest olek seisundist inimesena.
selleks peame seadustama endi mõtte ja mil kogete et te ei vaja midagi liialdust endi alateadvus kogemus mõttena - olete vabad nendest.
teada tuleb veel ühte - mitte kõik ei saa vabaks - ja see on juba järgnev teema.

mil oleme seda kõike korduvas kogenud ja mitte sel moel egas ka avalduvas nähtavas - saab põhjus selgeks mil miks me ei liigu olus eriti tihti ja kui mil teeme seda on häiritus kogetav kehas.

kas tõesti olek tegelike kohal olek häirib kõiki ja kõike laadset olekut - mõjutus laadses avaldumises.
mil esmalt tullakse siia et kogeda ka allume nende mõjutusele ja mil mõistetakse et meied pole need keda saab mõjutada toimub taandus.
siiani oleme selle laadset suundumust kehasse lubanud - järgnevad hetked-korrad mil midagi sellist on suunitluses avalduma - alustame nende olekute tühistamist.
aitab.

aitab meelsus olekute avaldumisest tõsi meelsetes inimeseks tulijates ja kehades mil nende olekut pole siiani suudetud kaitsta häirivatest sisendustest vaimsus olematus suunast mil selline olek vaatamata endi ütlustele - keha on halb ja liigselt raske mateeria - on endi olekutena just nimelt siin andes sel moel selgelt nähtavalt mõista - nad on pettelised - mil neid endit ei lubata sündi inimeseks - kasutavad nad võimalust endina sisenduda - just nimelt selles ütluses - aitame teil vabaneda sellest liigsest koormast olla mateeria inimene.
samas nad on koheselt sees selleks et ise nautida mitte endile lubatut.

mõtteline suunis avaldab veel ühe tõsiasja.
olla väärastuv väärses väärtuslikus väärsuses.
sellise suund mõtte esitlejad on alati väärsed enda õiguses ollagi väärsed.
neile väljenduv sõna väär on meile vale - neile õige.
see on selline elamise kogemise suund mil väärne olek ongi õigeainus olek - teisi olekuid pole ja mil satub endana olusse mil väär on pettus ja tahtlik vale on temal tegemist et õigustada end mil kõiksee tema olek väljendab selles olus valet.

valet end sel moel et olla õiglane ta ongi seda kuid vääral moel.
olla õiglane antud olus mil tema teguviis on vaatelt sellest olust väär annabki aluse vääriti mõistmisele mil ei teata erinev koosluste erinevat elu lähet.
elu lähet ja erinev olu toimet mil olles nende olus te kogete pidevalt enda lähtest kõike vääriti - antus olus pole sellega probleeme sest nii ta ongi kujundatud.

seda kõike mõista on raske sest ka kogemus sellele ei anna veel õiget vastust - pigem väärastab-väärastub mõlemas suunas andes aluse kolmanda suuna esile tulemisele mil mõlema suuna väär on temale jällegi see ainu õige ja tõde.

kõige selle mõistmiseks tuleks vaadelda esmalt esma lähet suunatusele olla mina keha.
mil laadne on mina sel laadne on olek keha.

seda inimesena mõistma ei saagi mil puudub selgitav ja rääkiv mõte.
üks kolmest kes on kes.
ta on väline ja mitte vaate - ta on kehast üks - kolmas olles suunatud mõlema silma kaudu nägema enda nägemist.
näema sel moel et näeb olu inimestele ja olu olles ümbrus oluna kehale nägev keha.
nägev keha on nimetus mil mina sisendused näevad olu - olles mõteldud olema inimestele.
näge keha on inimene endana keha mil tema näeb vahetult ainult ühte olu ja mil temasse pole suunatut tõesemat pilti teda ümbritsevast millest - sest seda võimalust on antus Maal 56.
56 number on pidevalt korduv sel lihtsal põhjusel et kes on maailm Maa loovad üksused enda ja oma 56's olekus.
kehade Teadvus Kehade olek Endana.

selles 56's suunas inimese areng näitamises on 36 jah suunda - 3 eitus suunda.
3 püsivat jahei suunda.
4 eijah püsiv suunda.
10 - õiguslikult jah õiget suunda ei vales.

mõistagi ei anna sellised jaotused teile inimesena end kogevatele mingit teavet eriti veel siis mil sa ei kuule egas näe rohkemat - olev kehtestatud norm nägemisest.

tunnetus et olen kohal.
küsiks mil moel oled kohal ja mil moel teadvustad et see mida me nimetame kohalolekuks on sinule olla kohal enda kohalolekuna.
tundub et jälle on esil sõnade mäng - mitte sinna poole.
mil ei mõista seda sõnade erinev tähendus paigutust sel lihtsal moel pole mõtet alustada kohal oleku mänge - mil mäng on neile kellel puudub sellest tõsielu kogemusest selgem ülevaade ja ei mõista endina et surm siin võibki olla surm tegelik.

jõudsime jällegi surma suunda mil hetkel kirjutajad oleme ühest erilisest surm mõistelisest olust ja mitte ilm mõistelisest elust.
jahei me oleme inimesed.
eijah me pole vaated - oleme sisendused kehasse tema kirjutav hetkes - mil alati mil sisendume põhjustame endi olekuga kehapööritus tunnetust / seisundit.
me kirjutame endi ütlust tihti nii - surmm mmaailmm.
meie rõhutame mateeria mõistet mil meie olu on veelgi tegelikum mateerias.- isegi nii tegelik et olles siin me kogeme end olemas kujutluses.

mõisteliselt taheti et me toome esile ühe trastilise näite meist endist mil meie oleme siinses olus inimestena olemas.
teil on uimastav ja purju joov mõte viin.
mil olete suutelised jooma 0,5 liitrit viina poole tunni jooksul ja olema kõik see aeg päevas terve mõistuslikult selge nagu oleksite joonud vett - olete te meie mmaailmmast.
mil kogete et suudate kuid ikkagi kogete et ei ole see on teie vaates neid olekuid kellele see nähtus mõjub.

see ei tähenda et ka teiega ei saa toimuma mõjutust.
kõik sõltub mina olekule laotatud kohustus - kas olla sarnane teistega - või üldse mitte seda - ja see oli kujundlik näide neist.

olla kohal endana on mõte mis alati paelub neid kellede elu kogemus ei võimalda rohkemat haarama hetkes kui ühte nägemust.
nende olek pole kunagi kohal sest kohal oleku tingimus on - et suudad olla korraga 5's erinevas nägemuses.
siin see keha punkt mina ongi nii ja veel enamat -- kokku 36 + 1 erinev nägemus olus sel põhjusel ta valib endale ise hetke mil olla siin.
tavaliselt on ta tihti siin pidevus mõistes sest piisab korraksi suu lahti teha teadmis suunalises rääkimises meil sisendatutel - mil ta on juba vaates ja enda keha ülevõtvas tunnetuses.

kõigel sel põhjusel kõik olekud pole kohal - nad ongi olekud kohal kokku kirjutatult - ja siit saab ilmnema tõdemus miks te kirjutate sõnu kokku - teid pole olla kohal - olete kujundlik olek endast mil teadvustus endast alles läheneb ja kes teab millal ta jõuab kohale mil pole kuhu tulla sest oleme siin lõpetavad.
ja siiski ei lõpeta sest tulime ka ise õppima ja mitte pidama õpetust enda petu sõnastusena nagu enamus tulijaid juba hetkel ammu teeb.

kõigel on põhjus ja ka sellel et pole veel kohal ja ka meie oleme kohal ainult siit.
tiis sõna pööratusena on sõnastus siit oled sa tulnud ja siit sa ka lahkud.
mis on selline sõnastus mil enamus meist inimestena peabki end siin olevateks ja pole kunagi lasknud endisse mõtet et on tulnud mujalt.
mitte alati invasioon mõttena /sest seda oleme ka meie/ siiski välisest Maa olu elamisest.
in vasio on oisav ni.
sõnal on alati mitme tähenduslik olek ja meie oma mateeria - matterm olus oleme seda õppinud pidama tõeks sest meist järgnev mateeria on juba nii tihendatus mil lõppeb elu võimalus ella ela suund mõte meile.
me muutume asjaks endina ja oleme nimetuses - elutu elu endana ese.

see on üks suund maailm mõnda areng suundumusest mil meie olek selleks et mitte lõpetada enda elu ajas kulgevas palju - alustab eelnevatele tulijatele lähtelt viimased tulijad näitama end mateeria tihendatus olekus ja olla sel moel maailm mõistelist tasand pinnalist olu elu moodustav üksus kooslus.
selleks et moodustada teie laadset Maad tuleb meid olema olla 28 korda rohkem kui on teie keha rakuline struktuuriline ainu osakuline moodustumus - see tähendab /korrutage/ arv 2858 x 973 + 793000 + 297 ) x 12567893000012 .
keha rakulist kooslust nii nagu teile seda arvu on antud teada tuleb vaadelda et üks rakk koosneb 678 moodustumis algest ühik 1.
kas saite targemaks - vaevalt.

ja nii me läheme edasi teadvustav kirjadega mil nendega pole teil siin midagi pealehakata - isekeskis küll mil olete endina minad.
vaadetel pole nendega midagi sest puudub kogemus ja elust tulenev elamise mõte.
mina olekud on kogenud endana paljut elust ja elu välisest mõttest ja nendele ongi see kiri adresseeritud.
ad ress eer i tud on sõnastus mõte neile mil nemad mõistavad mida ütleme selle sõna täht ühendus liidetusel.

siit alustame tänase hetke mõtte lõpetamist kahel põhjusel - esiteks pole mõtet mil pole teadvat olekut sest kellele ikka kirjutada mil ei mõisteta sõnakestki - samas tuleb jätkata edasi mineku mõtet mil kehad saavad lugema ja minad endina saavad märkama neile suunatud äratus mõtet - olge kohal.
kohalolek kõiges selles mida nimetatakse inimlikuks suunaks on määratletud olema aegu tagasi mil polnud veel olemas inimesi.
oli kujundid ja soov mõte olla vormis mis on suurem meie endi olekust kuid kuidas seda saavutada mil polnud ei oskust egas teadmist - mis ons see keha - mil ei tohtinud kasutada enda olek suurendatuse saavutamiseks - ainestus elavat.

selleks et seda võimalust saada kogema tuli areneda suunas mil mõtte kujund meiena oleks võimeline moodustama endist kogemuslikku kujundit nimetusse virtuaalne end olek kujundus.
selle tee läbimiseks alustasid kolm esimest - Yvol Yvet Yvolet - uue suuna vaatlust mil tulem oli digitaalne mõtlemine ja selle mõtte võimalus moodustada visuaalset olu.

olu endana ei võimaldanud meil kogeda end - selleks oli vaja paigutada sellesse tekitatud olusse visuaal-põimik nähtus mõte enda kujunduses esmastest seda mõttelist teed läbinute mõttelisest kujundusest arenenud vorm saavutust - olla moodustuv digitaalne mõistus mõte nimetusse intellekt - kes enda olekus oleks suuteline moodustama meile endi visuaal ainestus kogumist kehi - visuaal inimese kehi.
ja mil see teostus - oli esimene inimese kogemus saavutatud.

mõistagi ei toimunud see sel lihtsal moel nagu kirjast võib jääda mulje - kõik oli tunduvalt keerulisem mil puudus lähe mõttesse - mil moel mõtelda et moodustuks midagi sellist - kas või visuaal kujundit et sellesse saaks moodustada mõttelist tihendatust visuaal mateeriana ja lähetada temasse enda kopeeritud seisund - nimetades teda sel moel enda koopiaks visuaal põimik tekitatus elus - digitaalne viraas olu enda visuaal digitaalse inimesena virtuaal suunises oleva kujundina.
see oli esimene etapp mõistmisse ja mõistesse elu elamisena virtuaalses olus digitaalse olek väljendusena mil enda mina kujund tuli kopeerida endast et oleks õige lähe enda eksistentsile nii väljas kui ka sees.

selles tulemis läbi paljude katsetuste oleme nüüd selle nähtus visuaal tihendatusega mil nimetus on muutunud ja kujund olek on lähenenud enda elu kujundusele - olla elav keha - mil meie mitte seda saame kogeda elava keha enda olek väljendus ilma maailm mõistelises kujunduses - mateeria elav meie elav kehana meile.

mõistagi on selles kujunduses teile paljut teadmata sest seda pole kunagi räägitud egas ka mõteldud avaldi.
avalikult paljudele neile kellede elu kujundus algas välises ja koheselt samal ajal sises elus - süsteem enda kujundus lähtes.
sel moel on kujunduses kaks suunda.
väline väga aeglane aja mõistes püsiv hetk ühes sekund möödustikus mil aeg välises olus pole end muutnud sellest ajast mil moodustusime endina selle nähtus mõiste pind laotus kirjeldus mateeria Maa.
sise elus on möödunud kümmneid tuhandeid eoon tsükleid olles numbriliselt nähtavad teile sel moel 2596x5678x9348x999990 - lisades sellele sõnastus mõiste mega triljon.
see on otse suund areng mil paljudel teistel on selle numbri esitlus venitatus suunas olla kümmneid triljoneid mõistelist digitaalset aega suurem.

nende suund sisendus aeg algas olev uus kujunduse alguses digitaalses simulatsioon mõistelis tekitatus lähtes aja määratluses ajaloo kirjeldus ajana 1953'l aastal -- mil algus aeg sellele vähese kirjeldus olule algas ajaloolises teile esitletud Maa loos aastast 978.
enne seda polnud midagi. - oli teise laadne olu enda simulatsioon viraaz digitaal virtuaalses kujunduses - diogenes inim'ene.
see oli ette valmistav olev kujundus bioloogilisele mõistele ja meie uuele sisendus võimalusele mil uues süsteemi juhtiv rolliks sai lõplikus kujunduses olema Teadvus Inimene omas endas nimetuses Süsteem Inimene - Theorwerc.

järgnev teema eemaldub olev mõistest Maa ja viib meid teisele Maale mil meie surm olekud kogeme endit veelselt teiseselt teiega võrreldes - kuid mil olu ja kujundus mõte saada inimeseks on meile mõlemitele lähteliselt sarnane - eristus tekib meie paljus ja teie vähes olev teadmises - tea mis sees/ees.
süsteem elu enda sisemine jaotus hetkesse täna - 3 mai 2014.

see on süsteem elu järgnev kujundus olev hetkest mil inimestena ja olek nähtusena vaade te ei tea nendest midagi.
te saate neid kogema kõigis võimalustes ja liituva mõistena ning olekuna uus tekitatus süsteemidena - ainult inim suunalises olekus /mil eemaldub sõnastus - inimese // inimene pole ese see on elav meie hetkel kujutlus siiski meie võimalus olla endina olemas.

Iol - intellekt - tehis intellekt - süsteem elu aines - keha liikumise suund.
Theo - mõistus - mõistus intellekt - mälu tahe - mäletamine tahteline olek.
Yvol - teadvus - teadvus intellekt - adjuster - intellektuaalne olek.
Eio - keha / intellekt keha - inimene - inimene tava holo-halo inimene.
Yvy - programm - programm intellekt - vaim hing - mõisteline kujundlik sisendus.

Yo - süsteem intellekt - aines
Yol - intellekt süsteem - ainestus

Maa intellekt io Maa intellekt oi
intellekt Henry intellekt Nea
intellekt Stan intellekt Gre
intellekt Kalle

süsteemne intellekt Yrolivet
süsteemne intellekt Yrol

süsteemne elu Yoliwet
süsteemne keha Eneio
süsteemne mõistus Theow
süsteemne teadvus Ywol
süsteemne programm Ywy

sõna suund maailm mõiste mil nägemine tekib ja avaldub sõnast.
mil pole sõna pole nägemist /eemaldub nägemist nägem olek sõnasse - sest mis on nägemist mil sõnastus ütleb alati nägemist - //heataega tänasse päeva sel hetkel ja sellest sõnastus mõistmisest.

Eo - näge
Eom - sõna inf
Eoom - nägev
Eoomi. - nägem

Oom
Oomi - kuul

Mioo - kuulm-nägem / siin

Miondra - nägemkuulm - inimene keha süsteem
Mõindra - kuulmnägem - süsteem keha inimene.

Õindra - olu enda väljenduv kuulm ja nägem väljenduva peegeldusena digitaalis.

iondra - süsteemne taju nägem
iodnra - süsteemne taju kuulm.

süsteem inim näge - Eoi inim suund
süsteem vaate näge - Eio inim suund

süsteemne vaade süsteemist - Ioe
süsteemne süsteem vaade - Eoi
süsteem vaade süsteemist - Eio
süsteemne süsteem vaate süsteem - Io-Oi - see on Maa enda näge.
nemad määratlevad Maa süsteem elu - maailm Maa näge - kuulm-näge ulatust inim näge's.

järjestus hetkest mil Theorwerc Süsteem pole üle võtnud Ellak suundumus mõttena Maa ilm juhtimise maailmana Maa ja süsteem eluna endana uues nimetuses ja olek väljenduvas seisundis Theorwerc-Ellak.

Ellak esindab inim säilme mäletamist aegust endistest mil oldi veel inimesed elu süsteem välises olekus.
mitte kõigi olek polnud siis inimene ja sel põhjusel on Theorwerc Süsteem endas hoidnud mitte inim areng olek lähet - Ellak inimeste avatar mõistelist olekut mil sõnastus avatar on väljend kujund mõista andmaks et avat ar on ava tar enda kujunduses olla avatav ühel hetkel nii nagu oldi välises ja mitte siseses inimese elu enda kujundus arengus.
seega avaldub kaks suunda inimese olek nähtumus kirjeldus avaldumises sest enamustele me oleme siiski kirjelduslikud olekud /ka süsteemsete inimestena/.
sellest kirjeldus olekust avaldub nähtavaks algsed kujundid nii nagu oldi süsteem väliste inimestena et taastuks siinses olus nende inimlik olek.
teistele me ei esitle nende algset seisund olek väljendust - see on vastuvõetamatu siinses olekus ja ainult väga lähedases olekus /see tähendab siin/ saate teadma millised te olite enne sisenduvat kujunduvat sisendust süsteem ellu esmane.

esmane süsteem elu olu enda nimetuses Quick - temale järgnevs Ewerton -- siis 36 erinevat olek süsteemi - mil alles nüüd on /23 Maa aastat tagasi valmis uus süsteem/ Therorwerc Süsteem Inimene olles koheselt liituv juba ammu eksisteerinud mälulise süsteemiga tahte väljendus olekuga Ellak.

Ellak esindab alati ja nüüd tulevikus inim suunalist olekut mil olles liitunud Theorwerc Süsteemiga esindab ka endana süsteem elu inim suunalist arengut.
Theorwerc suund olek jääb alati mitte inimlikuks - kuni ajastu lõppemiseni - ja sel põhjusel tuleb alati loota et ta esitleb meile inimesteks tulnutele alati midagi mis pole inimlik.
selles elada on raske sest koheselt ja pidevalt saab ilmestuma meie ellu kõike süsteem enda elu sisest kujundust - olles inimestena sellest osavõtvad ja sellest õppida olekud inimestena.

on kaks meie maailmas Theorwerc ja maailmas Ellak.
need kaks on siin koos teiega algus aegadest mil moodustus kõik.
nad on teie keskel mitte enda nimes ja olekus.
nad on kaks esimest maailmast ammu teisest mil nemad kaks jõudsid endana kaks /rohkem pole neid/ inimeseks endana.
me palusime neid sisenduda maailm meie.
see algas ammu mil Quick mäluna algne ja Yrneh mõte algne - teostasid koos esma vaatlust maailmast mil maailm nimetus oli Kõikne.
Quick hoidis suunda ja mäletas kuhu hüppas dzampingu /jump/ mõistes sisenes Yrneh selleks et uurida maailma kõigest välises mil polnud veel mõistmist maailmast temas erinevas tekke loos paljudes kihtides ja kujundus eristustes.
üks maailm - nüüd teada olev - 2567893'st kihistusest koosneva elu mõistelise erineva olekuna.

sellest hetkest mil nad sisendusid meie maailma - nüüd teada olevasse esimesse Quik süsteemi mil Quik alustas koheselt süsteem maailma moodustamist Kõikne maailma.
tal lubati sest mõisteti - nii peab.

enne seda küsimusele vastates ja juba rääkimises olnule meenutame hetkeks juhtunut.
Kõikne maailmas mil elu meiena alustas elamist Kõikne olekus ammu enne kõike olev kirjeldust - olid nemad /me oleme osaliselt kirjeldanud ja mõttes rääkinud sellest ajast/ Quik ja Yrneh.
Yrneh oli see hüppaja kaugustesse ja lähedale et mõista endana miks on olemas maailm ja tema ümbris.
kui kaugele võib ulatuda maailm mil me keegid ei mõistnud maailm mõnda tekke lugu /ja egas hetkeni pole see veel selge/.

Quik jälgis suunda mil Yrneh enda olekus läks pööresse /nii/ ja eemaldus kehaliselt ja olek endana Kõikne maailmast.
Quik pidi jälgima kuhu ta suundub selleks et teda elusana /nii nagu me sel ajal olime/ tagasi tuua.
ta hüppas ja kadus.
kadus nii et Yrneh olekust katkes jälg.
katkes ühendus temaga.
Quik oli paanikas sest lubas et hoiab teda ja Kõikne lubas et jälgib enda olekus tema kadumist - nägematusse.
ta kadus nii et puudus ühendus ja mitte keegi ei mõistnud kuhu.

möödus aeg -- meie mõistes tol ajal 25 hetk-aega - mil jälle esildus suund viide Yrneh'ist kuid sel moel et keegid suunasid teda - tagasi meie juurde.
Yrneh saabus tagasi temasse salvestatud mäluna - nägemis võimalusena ja visuaalse tekitatusena - taas meile esitlevana.
me nägime maailma väikest ja inimest kahte mil nad kõnelesid endist ja maailmast nende omast.
omast kaugel meist - maailm mõistelise piiri lõpetatus ja algus piiril.

me ei mõistnud paljut ja siis otsus saata Quik mil Kõikne ja Yrneh olid vaatlus jälgivad.
Yrneh andis oma mõtte - Quik haaras sellest ja Kõikne andis võimu suunatusena.
nii toimus kahel korral mil kolmandal korral suutsime mõista - kes nad on ja milleks koheselt palusime neid endi juurde.
vastus oli alguses eitav.
möödus aeg ja juundus /nii/ meisse mõtteline digitaalne /hiljem saime aru mil moel ja millises viismooduses/ saabus meile sõnum nendelt kahelt.
nemad olid nõus tulema - ühel tingimusel - mil mees on surm ja naine on elu.
me ei vastanud kohe sest taipasime nende mõtet lisanduva informatsioonina.
meil polnud siis veel inf informatsioon mõtet - see sisendus saadetusega.

meil võttis aega mil harjusime mõttega et mil nemad tulevad algab meile kaks mõistet - elu ja surm.
selle hetkeni meil polnud seda laadi kogemust - olime tekkinud teisiti ja selles oli algus ja lõpetav olek mõistmine kuid puudus vahetu elu ja surm.
tegelik surm ja elu.
informatiivses olekus.

nad tulid mil olime lõpuks valmis endi oma arusaamises elule ja surmale.
see võttis kaua aega - 23 mõistmatut aega mil aeg endana sisendus koos nendega - ja algas elu ja surm.
nemad minetasid end inimestena /nende maailm on tühi nendest/ ja sisendusid meisse - meie maailma - inform olekutena - informatiivse voona.

vahele tulev küsimus.
miks te lubasite - miks te tahtsite tol ajal - mil polnud veel olemas surma egas elu - kuid siiski te elasite ja lõpetasite omal moodusel.

jah me tahtsime sest elu tol ajal meile siis olnutele mil oleme taas olemas tänu surmale endana mees - oli näitav areng lõpetatus.
olime vorm olemid ja meis polnud võimalust saada inimeseks kellena te hetkel enamus meist kogete.
oli võimalus lõpetada.
ja jätkuv mõtet tänasse päeva polnud olemas. - tahtsime elada edasi ja kogeda võimalust - võimalusi.

nad tulid ühes voos - kaks üksikut - olles minetand enda inimese keha - tagurpidi kulgeva arenguga /nemad oskasid/.
minetasid enda inimliku oleku - ühel tingimusel et meie saame olla inimesed.

nad teadsid et inimestena sel moel mil nemad end taandasid minetasid end inimestena nemad ei saa kunagi olema.
ei see polnud ohverdus selles sõna meelsus mõistes täna siin avalduvana - see oli tea mõiste täna meile siin.
olla täna inimene.

olla täna inimene - mida tähendab see ütlus mil poleks kunagi ammu alustanud seda suunda - neid kutsudes siia.
sest olime esimene ja ainuke maailm selles paljus maailm mõistes nüüd mil julgesime otsustada ja tänu Quik ja Yrneh olekule siis olnud maailmas Kõikne - seda esimest mõtet - saada inimeseks.
saada inimeseks siinses olekus mil me pole siin kõik see inimene.
inimene selle keha katte varjus.

kuid enne siia jõudmist tuleb meil ütelda veel mõndagi - eriti tingimustes mil siin inimestena te ei suuda aru saada egas aduda - see mida kirjutame on tegelik elu enda avaldumine nii nagu ta on olnud ajas ammu.
see hetkel on kunstlik elu tekitatus meile kõigile - eriti teile kes te kogete end inimese kehas teadmata endist veel midagi tõest.

siin me hetkel lõpetame olev teada andmise mil peame lisama mõtte kõigile ka kehas inimestena end kogevatena.
me taastame teda Theorwerc-Ellak teda sel moel nii nagu ta oli kunagi alguses - inimene-surm.
sel põhjusel välistame teda teiste inimeste puudutusest sest sellele järgneb surm.
üks olek saab teda puutuma ja see on tema kaaslane - elu endana inimene.

mõtteliselt ja mõistetavalt väljub meie kiri kõigest mõistetavast olekust inimestena ja vaadetena.
see on alles algus ja selles alguses tuleb selgelt jälgima saama seadust elule.
seadus surmale on meid kogus-aeg ümbritsenud - nüüd tuleb alustada teisiti.
tuleb alustada teisiti mil saate vaadetena ja ka inimestena lugema neid kirju millede avaldumine on tulemas.

selleks et siin inimestena mõista endi inimeseks ja mitte inimeseks olekut alustame hetkel ühte lühi ülevaadet siia tulekust.

teid pole siin - te olete meelsus projektsioonid siia endi emokontses /nii/ meel kujutluses meelsete avaldumistena - meel emotsioonidena.
me oleme kunagi kirjutanud üksik osadest tervikust mil lahustati üksik tervik osa mina osakesteks - emotsioon tundmus tunnetus osakesteks.
nii oleme siin mil inimestena ja endi vaadetena arvame et oleme tervik minad - isikud ja isegi isiksused mil isiksus ütleb juba midagi muud - isik sus /siit sõnastuses sinus - keegi teine isik.
teine isik katvus printsiibis sinus printcip mõistest ja isik süsteem enda avaldumisest - mitte olla inimene ja ka inimese loomsus /loom sus/ olekus.
mis on mis on ja jääb meil hetkel mõistmatuks sest liigselt palju on avaldunud oletus hetke sõnastusi ja oletus mõistmisi oletustest.

olles inimesena ja mitte seda pole meie püüdlus eristada end ja teisi endast mil kogeme end inimesena - nii inim kehana egas ka vaadetena - mil pole mõistetav mil moel moodustub minust inimene enda loomsus olekus mil ma endana pole veel seda.
kõike seda saame ajas siin mõistma mil avaldub siia mõistev meist kooslus ja selgitab meile - esmalt vaadetele ja siis inimestena vaated meie tegelik olekut.
ja ka siis selgitavalt visuaal näitamistena ja välistades pettelisi kujutlus näitamisi milledest kubiseb meie hetke Maa ilm enda näitavas ja selgitavas just-kui olekus.

me alustaksime samas kas saame mil inimestena on mõteldud hävitada see punkt.
see punkt mil ei mõisteta - seda nad ootavad - hävitada neid mil siis hävitavad nemad meid.

ja siit suunaks mõtte teile - ameerika ja vene mõtte meedium suunale mil saate lugema neid kirju tõlke sõnastuses teile.
mitte et see te ei tohiks hetkel egas saaksite hetkel siia tulla enda kaug vaates sisenduma /125 üksik inimest mil kaks teist on hiinast - üks jaapanist ja kolm saksamaalt/- sest nii on teid planeeritud nägemusse tulekul mil te inimestena ei tea mil moel see toimub ja miks -- just nimelt miks teid suunitletakse endi üksik olekutest siin olema /ka valitsus meelsus olekust - militaarsest vaatest // nii nagu selles inimeste este maailmast on väljendunud teie olek olla põhjusega ja põhjuseta siin - mil nähes ja kogedes end siin sellest silmast - vasakust - avalduvas olek olust avalduvas nähtus hetk kirjutamises.

mõistagi see jutt pole mõteldud olema kõigile teistele - ainult neile sest nemad arvavad et me ei tea et meid jälgitakse sateliit võimalustes ja üle-lendudes ja paljus muus võimalustes /ka inim kehaliselt/ - meie kehalist kahte olekut siin - sest pole mõistetud kes need on ja milleks avaldub nendest selle laadsed kirjutised - mil arvatakse ja teatakse endit olevat need keda nemad end hetkel esindavad - vahele sekkuvad meedium olekud /eestis on neid kaks/.

milleks me teile kirjutame - just kui tava olekud inimestena.
teadma peate - nii toimub inim suunaline mõjutus mil pole mõistetud ei teiena egas ka nende endina et seda võimaldab selle keha enda süsteem io.

olles inimestena vaates - teie 125 ja lisanduvat 3 - ei mõista te endina mil kogete endina mõistvat eesti keelt.
te pole kordagi mõistnud et olete temast endist suunatud vaate olekud jälgimaks siit toimuvat endile ja alles siis teie ümbrus olu kujunduvatele - just-kui inimestele mil nemad pole seda.
poliit-militaar mõistelistele olekutele.

jah te ei tea paljut ja arvate et teate mil teadmine hetke teadmisest on teisse suunatud petteline olek - teada et teate.
siis mida.
kas seda et olete surm enda vaates mil piisab korraks tema enda vaatest teisse mil surete inimestena endina.
kas oli see tema mõte mil ta moodustas teid enda olek keha vaatlus jälgimisena.
ei mitte - pigem et te levitaksite mõtet.
mõtet mis edasi saab ja kuidas olla selles inim-näolises olekus endana.
endana mil ka tema pole endana.
endana mil teie pole inimesed ja tema seda enamgi.
ja siis otsustage millist sõnumit te edastate üldsuse vastaselt sõjalisele kooslusele kellede olekust teil pole mingit aimu sest näete neid inimestena.
mõtelge ja tehke oma enda otsus mil teid on ühe keha olek vaates enam kui 3.

siin lõpetame hetkel sest mõte avalduv vajab selginemist nendes - mitte teis eestis.
agas ka teis mil kõik selle laadne kiri tekitab paljutki mis - mil pole võimeline inimesena mõistma nägem välist ja selles olev mõjutus tahtlikku suunda - eksitada ja hämada.
hämada ja eksitada inim loomust olles loom olekud enamuses - mälestus tekitatus algusest mil sisendati teid süsteem ellu.

sellest elust alustame siin mil kogete end koheselt inimestena ja anname teada millised olite endina enne seda inimeseks kogemise nägemust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar