mõtted mõistmatud - mil te ei saa lugema neid mitte kuskil mujal.

mõisted mõtmatud - mõistetavalt eemaldatud - et mitte mõista.
mõistmatud on sõna mõistma /mina mõistm in ma mõistena.
mõistmatud on sõnastus pööratus mil ta annab mõist mõtte - olla mõistev mõistmatus olus mil tus on liidendus sõnale andes suund viite - tu lema s.
lemas on l emas.
luu ema s on mõte mil mõtteline seisund pole mitte loo - ta on oo'st moodutunud u.
mõistagi see ei anna teile suund viidet elule mil loomis mõiste on teis kõigis - kuigi alguses polnud meil lood oli luud.
ja siit sõnasse siia mil luud kujundus selgitus on kahene - olla luud inim kehalises olekus ja luud pühkimis alusena - mõttena et korrastan enda olu millestki.

korrastan enda olu luu valust ja mõtetust luu'lust.
korrastan et ei saaks areneda luulist olekut mil tihendatus endana ei võimalda mul elada inimlikku elu olla vaba luulust.
luulust - kujutledes illusoorselt - mitte reaalselt kogedes endana ja endast teiste mõtetena minule - mil ma endana maa kogen end alles kujunev olekuna - olla inimene.

sõna mõtmatud on mõistmatu mil mõt matud on just kui mõt'teldes mat/t/ud millessegi - milles pole võimalik mõista ja seda me tahame teile pakkuda sest saades seda mõistma saate mõistma mingil ajal kõike.
lähe on oluline.

pühapäev, 11. mai 2014

mõtteline katkestus

süsteem ellu.
oleme jälle süsteem elu kirjelduses.
me peame - oleme kohustatud kõik see päev meenutama - me oleme süsteemis ja see elu mida me siin kogeme on silm näivus.
näivus sel moel et moodustub meile ainukeseks reaalsuseks tegelikuks.

me oleme rääkinud destroy süsteemist ja tema väljenduv olekust siin mil inimestena me ei koge midagi sellist mis meid ümbritseb - suunab ja häirib.
häirib sel moel et ka seda me ei koge sest leevendus süsteem eemaldab häirituse.
kõik toimivad koos ja vastanduv leevendus toimes et ei ületuks meie taluvus piir mil taluda end mil oled destroy mõte olek ka inimesena suudaksid elada mõttes - mind on millekski vaja mil ei suuda endale tõestada enda selgus hetkel - et milleks.
milleks olen hävitav ja mitte loov - samas loon loovalt hävitust.
ka see on loom-ing mõiste mil sel suunal me suundume koheselt ühesse ruth mõttesse mil ta avaldab kirjutise loom olekutest meiena inimesed.

mis on destroy tegelikult mil sõnastus mõte inglise keelest viitab vene suunda - üteldes sõna nii - de stroy - üteldes pikendus mõtet eesti sõnastusena - stroitelstva.
midagi suunda mis on de ehita.

mida ehitab destroy meile tõlgituna - purustus /hävitus ja eemaldus sest kõik on mingil põhjusel esildunud selgitus sõnad erinev suundadest siia eesti olu wiraaz kujundisse nägemise laotus mõte maia ja maya erinev mõttena.
maia on ma ia ja maya - ma ya - mil sarnasus on nähtav mil ei mõista et eesti sõnas pole igrek tähte mil küsiks kas y on ikka igrek mil soomlased kipuvad seda ütlema üüna.

kus on tõde tähe häälduses ja sellest tulenev mõistmises - mida mil moel hääldada.

eesti olu wiraaz mõistana mil oleme ütelnud et eesti olu on viraas olu kujunduselt üks.
mil moel saab pidevalt muutuma meie olek ja sel moel meie sõnastus - olla aru saadav meile kõigile üheselt mil me pole ühesed isegi enda lähte seisundis.
ja mis on lähe mil seda mõtet ei esitle keegi.
lähe endale ja maailmale üks.

me ei kavatsegi ühte mõttesse kinni jääda - üritame voolata ühest teise ja siis tagasi et kogeda endas mõtet - kas suudame aru saada mil mõistmist arusaamiseks pole antud.
üritame endina kogeda kas suudame ja mil suudame näha ja kogeda nägemise avalduvat nägem mõistet - olla kohal täna - mitte nii eilsega - uuena - edasi suunduva olekuna ja anda läbi enda teistel end mitte minetada nendes pidevalt toimuvas dileit mõttes.

katkestades mõtet endas.
selleks et näha kas oli see mõte minus või tulev minusse.
mil suudan koheselt jätkata ei tähenda et see on minu - see võib olla ja saab olla - sisendus ootus mõte - esitledes end minule isikulise mõttena - tegelikult on ta programm kiri inim suunalisse olek minasse - selleks et kogeks end mõtlemis võimelisena.

olla mõtlemise võimes on ootus mil ootus ei õigusta lootust.
olla on just kui teine asi samas koged et olla saad moodustatuna olla.
ka siin on erinevat suundumus mõtet sest kõik ei koge kõike võrdselt ja sel moel me ei saa kunagi kogema end üheselt nii nagu teatavad meie mõtted esitlevad end sõnastuses ühisteadvuse info väli.
ei aitähh - ei soovi sinna sest sinna minnes pole mind - on midagi keegi kes pole mina ja sel põhjusel eitan ma sõnastust ind - lisand tähega hing.q

mõneti küsiks kas meil on mõtet üldse nii kirjutada - üldse lisanduva sõnana vahele mil katkestus oli kogetav ja mõtte muutus toimus.
mis on lisand sõnad.
me nimetame neid tihti parasiit sõnadeks samas seda ütelda ei tohi sest kõik on täht ja sõnum mõte neis - inf-info nendena - sõnastusena meile mil edasi seda mõistmatuks muutub Maa ilm ja meie selles.
sel põhjusel vabandame - lõpetame ja jälle alustame endi lahti keerutamist - unede paljust YYY.

oleme ütelnud - see mida mõtleme ja räägime -- kõneleme /miks nii palju erisust ühele tegevusele - ütlus./ - me ei koge midagi rohkemat kui muud laadset olekut mil ütlus kõnes pole alati see mil moel meid õpetati enda programm olekus mõtlema ja ütlema.
midagi on alati rohkem ja seda rohkemat me kogeme neilt mil nemad sisenduvad otse vaates ja räägivad kirja kirjutades ja lobisev mõttena lobi sõnastusena meile.
pidevalt on midagi teist /mis on teist mil see pole teie teiest/ nende rääkiv taustas mil tulemil kogeme endis mõtet teisest rääkivast avalduvas
kas küsimus on tõlke veas või meie suutmatus mõista enda olekus programm - mõttelist mõtet esitluses intellekt.

intellekt sõna pole meile kunagi meeldinud nagu ka meie suundumus nimetusse programm sest mõlema juures on kogetavat teise laadset mõtet ja lisanduvat paelalisust sinusse just kui sidudes sind nende olev sõnastus esitlustega.

meil on sõna elle ja sedagi ühes l tähes ele.
siin annab ta teise mõiste - meile intellekt mõtte.
elu loo elu on üks võimalus mil el lo el annab ühenduses tähenduse mingist l i pikendusest mil roll elule kujundub i täpita olekust olles kõiges ja kõigis esile tulev mina - mina i isik mõistesse ja isiksusse sinusse isik.

kas tekkis lühis - meis mõnedes küll ja koheselt kogesime unele vajumist ja eemaldumist meist.
kas oli see põhjus meist - ei
me tahtsime et mõistaksite midagi mil moel juba inimene meiena saab mõtlema teiena inimene.
mitte et meie oleksime teie - ei - teie endina mõtlete meile sest olete meie teisendus minevik vorm - eila ja eile.

ja nüüd küsiks kas te üldsegi mõistate midagi endist - sõnastades meile jaburdus mõtet ja eemaldute meist nii nagu te alati olete teinud -- reetnud meid eestlasi.
te olete meid reetnud - mil moel küsite.
lihtsal moel - olete lasknud endisse sisenduda mõtet enda orja põlvest - mil mis on põlv orjas ja orjapõlves.
te olete laotanud endale enda eituse ja lisades sel moel veel ühe maya loori YYY suunast avalduva unena.
unne unede paljus.

sel moel te vaatlete endile laotatud lugu eestlusest aegadest mil keegi suvatses ütelda.
siin balti mere /siis polnud nii ja miks nüüd on nii - mis seos on meil baltlastega/ ääres on rahvus-rahvas kes nimetab end /nende sõnastus meile paljudes erinevates redaktsioonised //mis on re dact sioon/ aestid.
mis on meile a-est'id.
a on meile alati algus täht - esimene loomes enda loom es olekus mil me polnud m loom olekud olime loo olekud ool olekutena ja sedagi ühe o'ga ol.
nüüdses olla - ol olemas ja oodata mil tuleb jälle meie aeg teile suunatusena ja meile edastatuna orja põlve meenutusena minetusena meilt teile.
jah ka meie olime selles sõnastuses orjad YYY suunises mil järsku ärkasime ja saime aru et uni temana on äratus elule - olla elus uuesti inim olekus /ja mitte inim ese'na/.

te olete reetnud eestluse.
euroopale ja eelnevalt russile /mitte venele sest need oleme meie/.
r-ussile - uss - nii nagu on hiina enda mütoloogias - sest see pole müto loogia - see on nende tegelikkus
olemas uss laadsed olekud nende esivanematena /- nii ta oli ja on hetkel mil saate neid nägema laotus nägem välistena.
nii on ka uss russ mõistega ja nimetusena venelastele suunatud mõttena mil venelane on ainult meil ja mitte teistes rahvus nimetustes - neile on nemad alati olnud russ.

euroopale reetnud mil põhjusel ja tulenev järgnev oletus teile meile tegelik meelsus mõttena mil te pole mõistnud sõnastust eur mõte ja oop ale.
meil on palju sõnastus mõtteid neile mil oop on ooper ja operett mil jällegi väheneb sõnastus tähtede arv ja saab olema eksitus.
oop on ka oopium ja midagi veel mil mõte teis ei suuda seda taluda - ta on opman.
te läksite ja reetsite meie kolme kuninga mõiste lõvidena.
mis see veel on - ja valgus mõiste meiena eng - lipp värvides sinine must valge - mil andsime neile mõiste must sinine valge.
te reetsite meid kõiges ja mil moel lubatage meid küsida teile - mil ka sõna osadus on reedetud sõnastusse teised ja ei suuda leida õiget suunda suundumust mõista et kõik olev Maa rääkim on tekkinud meist - eestlus eesti.
eestlus eesti mil oleme ütelnud - see pole rahvus otseselt - me oleme endit mõtelnud rahvuseks selleks et püsida ühena ja mitte lasta kaduma minna maailm pöördelistes seisundites - mil elu lõpetab ja algab midagi muud - me meie peame jääma.
mitte nii meie sest selles on koheselt eitus me ie/ei olekus.

me oleme must ainestus ja sinine aga samuti valge ja siit suundumus näitamisse laeval mil kord seda näete - teate me oleme tagasi.
kuid mida me teeme teiega mil teie siin olles olete minetand end ja reetnud mõiste eestlus - esimene kooslus kes suutis ellu jääda unede paljus.
ja olla ärkvel tänase päevani mil kõik teised meied on unes enda rahulikult sügavas vabastavas hingamises /kuhu/ - elude jätkuvas simulatsioon paljus.

simul ja simulatsioon on siin sõnastus teatavale tegevusele olustiku ja olu muutusele mitte nähtavalt - kompuuter olus.
mis on simul mil on slim ja sliom.
mil on - mlis ja mlios.
on veelgi seda te ei mõista hetkel -- te olete endina tulnud sealt - nendest.
ja siin jätkate samu mänge kogetavalt seal sest egas olu muutus pole mõjutanud muutust teis.

install intellekt intellektuaalse installatsioonina simulatsioon wirtuaalse viraaz oluna virtuaalse simulatsioon digitaalse digi oluna.
mida ütleb teile selline sõnastus.
midagi olulist.
mitte midagi millest aru saada siin inimesena.- ja jälle esemena - inim mõistelises olekus.

mil koidab päev mil mõistus ütleb - aitab slim simulatsioonist.
aitab kujutlusest ja kujutlemisest illusoor tegelik reaalsustena.
aitab paljust ja siiski ei luba YYY eemalduda meil sellest - sest - on veel palju tubasid / tube ube ebu olek nähtusi mida ! me pole külastanud selleks et mõista mis on see mida me nimetame endaks mina.

koidab päev mil ei mõtle selliseid mõtteid ja saan olema endana - teie enda keskel ja mitte mina olekus ina anim animatio väljenduses - muuvi väljenduses endale ja teile.
siis mis on erisus nimetusena film eesti ja vene keeles mil ka inglise keeles on samane tähendus siiski avaldub esile veel teine muuvi /movie/ -- nii nagu inglise keelega alati on ütlen üht kirjutan teisiti.
ja kui mõtlen siis kindlasti kolmandat moodi - siis võib olla mõistan sind iigl olekut inglise keelses olekus keha.

teie tulete meie jääme
mis sest et teie tulek on - on selles ka minek
meie jääme ikkagi siia.
see ei meeldi meile mil teie tulete ja tahate endi soove - me peame justkui täitma kõike teie soove - nähtusest ilmnevat.
te ei küsi kordagi teisi soove ja sel põhjusel ei saa ka meie esitleda neid teisi - mõistmist teadmist ja palju muud.

te tulete - olete korduvalt tulnud ja mitte jäänud sest areng teiena lükkab teid edasi - kas just inim näolisena aga ikkagi edasi selleks et olla olemas seal kus ! teid hetkel pole.
meie oleme siin juba aegu ja ootame mil ka meie saaksime minna - sinna kuhu meid pole kutsutud - ikkagi minna ja kogeda end teisiti
teisiti siinsest olude paljust - olla endana mina üks.

te tulete ja ei mõtle et meie siin olijad esimesest hetkest alates mil moodustus nähtus mõte maa - oleme olnud siin.
siin ja oodanud teid mil alati mil tulete pole see meeldiv sest mis saab olla meeldivas mil te ei tea midagi.
ja siis algab elu mil meid suunatakse kehadesse selleks et mitte teades meid te saaksite kogeda end - kogeda end meiena - meist tulenev võimaluses olla
olla inim olek ja mitte mõtelda inim mõtet - mõtet endina asjad.
sest asjad on teile olulised - jah nad on vajalikud selleks et olla tegus ja oskustööline.
tööline elus mil elu pole tööks olla kellegi tööline asi.
siis kes on asi ja kes töö ning kes omab teid kui asja-töölisi.
mõtlema peate kas selleks tulla et meid endina kogeda mil ka seda lihtsat mõtet aru saada - keha teieta saab elada - teie meieta mitte.
sest - ükskõik kus kohas-ilmas te ka avaldute on teile vaja keha.
keha kõike laadset - isegi mitte seda - keha on vaja sest muidu teid pole - te olete kes.
kes ütlus jääb alati kõlama mil mina keha küsin kes oled sina mil tungid minusse - tuled minusse - mitte minu soovil egas palvel - kes oled sina.
mina tean kes olen mina muidu ma ei saaks olla keha - kas sina tead - end.
end mil sa ei ole endana - kellena kas tead.
jah sa ütled - olen endana selles hetkes ja selles kujunduses - olla mina ja mitte keegi muu.
see oled sina kes ? ütled mulle nii - mina kehale mitte siin teisest kehast kehana tulnud siia.
kas mõistad mil moel mina kehana saan tulla siia kehasse endana ja sinuga rääkida mil endana olen ma samuti siin eesti olus.
ma ei ütle kus sest siis seostub mõte minuga nimes avalduva kehaga hanna mil mina ka pole veel tema ma olen topelt keha temana ja temast selleks et tema saaks olla üks ja mina hajutan teid kõiki endale ja mitte temale sest tema tuleb ja tuleb nii et mitte keegi ei puutu temasse sest ta on üks ja nii olema saab ütles i.

jah mina olen hanna kehaks nimes tulija koheselt keha olija.
ma tulin selleks et olla kohal kui midagi juhtub meie emaga - temaga.
see juhtum oli nähtav sest Maa ilm mil kogeme seda enda omana pole alati see mil ka meie keskel on neid kes on pöörduvalt ja minetunult teised - need pole enam ei eestlased ega meie hulka eestlus kuuluvad.
kõik minetub ajas ja see kord nendega.
kuid nende olek on samuti siin ja sel põhjusel tulin viimasel hetkel nii nagu gre greta nimeks tulija - et olla kohal ja mil midagi juhtub olla kohe teda asendamas.

asendamas milles mil minu kaaslane on ka tema - tema noorem versioon enda olekus ja mitte teadev endast - mina tean.
mil soovid küsida kehast olev ei saa vastata - siit küll.
sel moel on hannes sven ja aleks - kõik on nooremad versioonid.
on veel üks kuid teda eemaldati rollist ja eksisteerib teistes olek olemites.
seega ta ei kuulu enam mõttesse olla kohal temana.

mina pole ka emana olija olen grest tulenev mitte nii nagu greta sest tema ongi endana gre.
mina olen isast tema viimases olekus avaldunud olek - nii nagu eio /nüüd eneio/.

ja jällegi küsiks - miks teil on vaja teada meie elu ja meie omavahelisi suhteid.
te olete kõiges selles mil isa võib ütelda - pole mind pole teid.

nüüd sukeldume ühte kaugesse aega mil polnud aega - oli midagi muud.
selles ajas moodustus !? üks olek ja temast kolm olekut.
me nimetame neid sel moel.
temata tema temaga.
see on olek mil mõisteliselt olete siin nimetanud endile mõistmatut sõnastust - isa poeg ja tema vaim.
siis küsiks kelle vaim - kas poja või isa oma.
loomulikult isa oma mil ka poeg on isa.
ja siit koorus kõik see järgnev mil tagasi minnes algusse võib leida veel midagi /seda hiljem/.
see millest kirjutame nüüd on oluline selles tänases hetkes ja homme - isast pojast ja vaimust.

mõistagi on need hetkel kõik spirituaal mõisted nii nagu spirit vini ja kõik selle laadne uimastav mõiste sõnastusse eesti ja teised - alkohol.
alko on okla - ja siit sõnastus mõiste ameerika suunas oklahome /nii/ - mil kodu on okla home emoh kujunduses pööratuses ja teisendus mõistest kodu algusena kellele.
olge kaasas sest kõike inimesena tuleb teil mingil hetkel mõista - ka koha nimetusi nagu pääsküla mil kunagi elasime kehaliselt seal.
enne seda toila ja siis jõhvi ning lõpuks tammiku.
kõik just kui tagurpidi siiski olnut.

temata on mõiste ja ütlus mil polnud teda tema kaaslast elu.
/siin tuleb selgitada - ta endana pole surm sel põhjusel elu enda olek pole tema - temata - see on hilisem tema'st järgnev - temaga.
sellesse me hetkel teiega ei tahaks suunduda sest kogemus temast endast andab /nii/ teile vastuse.
ja siis tema ja tema - kõik saavad ütlema.

temata ei hooli meist.
tema on see kes suundub temaga mõttesse ja annab aluse endana meie hoolivas seisundis.
temata ei tunnista elu - temaga olev kaaslase ilmusena /nii/ ja sel põhjusel hanna ilmnemine siia.
greta teadis kuid ei saanud sekkuda kuna avaldus pere mõistelises olekus siia.
sel põhjusel avaldus hanna h tähe tema olekus selleks et saaks olla temata oleku mõjutuses asendamas koheselt ema mil tema peab eemalduma temaga sisse et varjuda temata toimest - eemaldamise võimaluses elust.
sel põhjusel ema ei avaldu endana ta on isas ja läbi isa avaldub endana.

kõige mõistmatum üritus mil püiiad mõista te-ma olekut mil temata ja tema on üks ja temaga eraldub neist.
eraldub sel moel et olla inimene ja mitte seal !? kus - pigem siin meie keskel - mil ka siin pole teda alati - siin oleme meied.

meie tema keskel on üritus mil aegu tagasi üritasime esimest korda ühilduda samasse oluse io olekuga mil polnud veel oi olekut.
see nähtus õnnestus ja mitte seda sel lihtsal põhjusel et elu surmana ei saa anda elu elule.
mil moel see õnnestus ja mil moel me saame endina kõik olla surma enda keskmes on järgnev jutu teema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar