mõtted mõistmatud - mil te ei saa lugema neid mitte kuskil mujal.

mõisted mõtmatud - mõistetavalt eemaldatud - et mitte mõista.
mõistmatud on sõna mõistma /mina mõistm in ma mõistena.
mõistmatud on sõnastus pööratus mil ta annab mõist mõtte - olla mõistev mõistmatus olus mil tus on liidendus sõnale andes suund viite - tu lema s.
lemas on l emas.
luu ema s on mõte mil mõtteline seisund pole mitte loo - ta on oo'st moodutunud u.
mõistagi see ei anna teile suund viidet elule mil loomis mõiste on teis kõigis - kuigi alguses polnud meil lood oli luud.
ja siit sõnasse siia mil luud kujundus selgitus on kahene - olla luud inim kehalises olekus ja luud pühkimis alusena - mõttena et korrastan enda olu millestki.

korrastan enda olu luu valust ja mõtetust luu'lust.
korrastan et ei saaks areneda luulist olekut mil tihendatus endana ei võimalda mul elada inimlikku elu olla vaba luulust.
luulust - kujutledes illusoorselt - mitte reaalselt kogedes endana ja endast teiste mõtetena minule - mil ma endana maa kogen end alles kujunev olekuna - olla inimene.

sõna mõtmatud on mõistmatu mil mõt matud on just kui mõt'teldes mat/t/ud millessegi - milles pole võimalik mõista ja seda me tahame teile pakkuda sest saades seda mõistma saate mõistma mingil ajal kõike.
lähe on oluline.

kolmapäev, 9. aprill 2014

tähend tähtede süsteem.

alustame tähend mõistetega.
süsteem tähtede esitlusena mil täht esitlus mõtte ilmas puudub.
inimeste olu on süsteemis ja sel põhjusel me inimestena kogeme tähtede olekut mil mõistetav mõte meis ja meile puudub - mis tähendab täht sõna moodustava ühikuna.
me alustasime endis mõttelist kulgu tähe tähend mõiste algusse mil hetkel teile avalduvad tähend kujundid on lõplikult kujundunud inimeste olu tähtedeks - ladina suunalised tähend tähed.
teisi tähend vorme me ei esitle põhjusel et need puuduvad järgnevas inim Maa ilmas.

meie kogemuses avaldub enamus tähti mustas kujundis.
seda mõista me hetkel ei saa mil pole esitlend kõiki teisi - valget ja temast tulenevat valge-täht suunatus näitamisi.
must täht on must mil teate et mustas on kõik värvid tema algses loome seisundis - eraldudes hilisemas mustast värvus eraldi olevateks tähtedeks.
neid on neli.
neist moodustus hilisemas valgus valge tähend tähtede liitumisel helendus tähed ja moodustavad hetkel teile nähtava vikerkaar kujutises oleva tähend mõisteliste värvuste üle-mineku kirjelduse - mil vaadates seda spektrit saate oletav mõistmise - kõike on väga palju.
seda paljut alustame nüüd.

täht moodustumise lugu jätame hilisemasse mil oleme õppind mõistma täht olekut erinevate üksik informatsioon olekutena mil tuleb koheselt teada - üks täht võib endas sisaldada paljut inf olekut informatiivse olekuna ühildus ja liituvas - sulanduvaks toimeks - oks info tähena üks.
selle mõistmine võtab aega sest meil pole kavatsus teile avaldada ühe sõna tähe info seisundit.
oluline on hetkel mõista paljusust paljut mõistmist ja mil moel pimedus mustast ja valgus valgest saavad kujunduma erinevad tähe ühendid ühtses kujunduses - olla üks kujund täht.
näiteks o omas kahes olekus must valge.
ja nendest tulenev kahe suunaline aval olek - neljas erisus tähend tähe värvuses mil tuleb mõista et mustast tulenev punane sinine kollane roheline on erinev valgest tulenevatest.

mil ka hetkel oleme sunnitud selle teema jätma kõrvale sest see on teile veel liiga raskelt mõistetav - alustame esmasest.
esimesena vaatlusse tulev must ja valge - täht.
me kasutame musta tähte kõigis kujundustes mil mäletamist mööda oleme ajas tagasi kasutanud tint mõistet ja nüüd pliiats fluidum kujunduses /pasta pliiats/ sinist.
ajas veel tagasi lillat - vene suunast kujundatuna.
kõigel sellel on tähendus meie elus siinses eesti olus-ilm.
sellest mõistmiseks me peame taandama end aega mil eksistents polnud väljenduv olu - ta oli surm staatiline olude ühesus.
ühesus mil algas elu meiena must pimedast olust elu värvidena - värvused elu mustast.
valgus suund valges kujunduses järgis must mõtet ja viitas endas samas suunas kulgevale mõttele olla kopeeriv mustast tekkivale.
miks kopeeriv sest valge valgus lähtus pimedus mustast enda ise olevale elule eristades sel moel näivalt ja näivuslikult mustast endast kui temast - mil tema oligi valgus enda lähte olekus läht.
läht elule endana mil must mõte kujundus hilisemas ja moodustas endast musta surma maailma sest mõistis - ainult pimedus saab näidata valgust ja temast tulenevat valgus maailma.
surm mõte lisandus veel hiljem hilisemas enda mõistmis hetkes mil jällegi tema läht enda kujunduses mõistis et elu saab tekitada tema mil ta on surm.
surm endana olles samas ajas elu ja elu surmana.

olles surm mõistis ta endana et olla elu saab ta olles endast eraldi ja sel põhjusel ta eraldas endast - enda läht oleku - eluks emana endale.
elu emana moodustab teda jälle ja jälle - nii kaua kui me mõistame maailma i in inf olekus temana.

ja siit suundume jälle värvidesse mil meie olemegi värvid enda inf olek alguses olla kujunduses midagi suuremat ja just kui olulisemad endale - mil kogedes end millegi muuna arvame et me olemegi see - unustades et oleme i.
ja see on sisenend meie olusse siia - inimeste nägemis ilma Maa selleks et meenutada meile - meie olekut olla i.

i oli algselt valge siis must ja lõpuks kaotas värvi - olles läbi nähtav /läbi-paistev/ sest et mõistnud egas tahtnud end esitleda värvis mil mõistis ta ei saa olla teisiti.
i algas olu andes o olusse enda painutusena oo'ks ja nii edasi mil ilmnes viimane tema siis Y.
siis algas kõik - meie koondumine Y tähte selleks et teadvustada - lähtusime i'st mil ta lõpetas enda oleku i'na ja asetas enda peale punkti.

me oleme Y olus mil nimed sellises järjestuses stän henry kalle on eesti sõnas alustades uuesti i'd inimesena kuid juba sel moel et i avaldub punktiga andes mõista siit edasi mitte - sõna muutub ja inimese olek kujundub teiseseks.
ainult siin me saame kogeda läht mõtet temalt - tahan olla i--nemene.
sel moel koondub meie kõik siia värvus spektris ja värvingutes - eraldi olevad info'd sõnadena tähed meiena mil nime andmis mõte meile siia kehadeks ja inimesteks sisaldab endas rohkem mil hetkel mõista suudate sest kõik on erinev meile avalduvast tähend trükk mustast kirjast mil ka meie kirjutame hetkel selliselt et anda mõista - te olete selles ja sellest pole teil pääsu kuhugile.

algame tähend mõistmisest mil algselt tahame teile esitleda lihtsaid kujundeid selleks et süüvida neisse ja mõista mil moel endana me oleme.
mil ütleme ma olen kohal - pole teid kohal kedagi.
tuleb tulla selles mõistmises ja alles siis mil saate helenduma siin enda mõistmis nähtes saate ütelda - ma saabusin selleks et mõista end. mina

asetasime punkti end järel enne mina selleks et mõista anda - end pole vaja - on vaja mina - selleks et mõista mis on i inimesena mina.

värvus mõte esitlevate tähtedena.
suundume siia ja tahame teile näidata piltidena ja mõttena mil moel me tahame alustada teie õpetamist /ja mitte õ-peta-mis-t tähendust - sest mõistest täht erisusi tähend tähendus mõistena tähendusena olev sõnastus kujunduses - must - saate mõistma erinev sarnaste tähend kirjutus viiside moodide mooduste tegelikku tähendust mil sõna muutub värviliseks ja annab mõista.-
mil kirjutan sarnastes tähtedes ja ei näe nende erisust inf info mõistes ma ei tohi lasta end eksitada minusse suunduvas - minuks kujunduvas mõistmises - et see kõik ongi nii.
nii mil ei näe tegelikku sõna toimet täht erinev-sarnastes järjestustes.
mõisteliselt tekkis meil küsimus - miks me peame pidevalt kordama ja selgitama mõtet et informatsioon sõnana on erinev mil kogeme nähtavalt täpselt ühte moodi tähtede avaldumist - samas kogeme et mõtleme erinevaid mõtteid sarnaste tähtede ühendumisel sõnaks.
võiks alustada - mõtlemist.
ja sellest mõttest mõtlemisest kujundada enda elu mõistetavamaks mil varjatus meie mitte mõistvas olekus häirib üldist olu meie kujunduses olla arenev mõttes ja mitte ainult selles mil ei mõista ka sõnastust - olla mõtlev.

me esitleme kahte täht sõna ühendust - elu ilm ja lisanduvat - olu.
elu sõnastuse jätame kõik tähed mustaks sest elate oma elamist selles ja mil te ei suuda seda tunnistada on viga teis - mitte meis teile seda mõtet esitledes.
ilm olu on mõlemad olulised mõisted - tähend ühendus süsteemid - in inf info ühendustena.
esitleme nii - ilmolu oluilm.
il mo lu ol ui lm
kaks suundumust - 36 erinevat mõtet selle avaldumisel.
598 erinevat olekut meiena ja kõik ühes - just kui ühe näoliste inimestena ja siiski erinevas näitavas kujundis nahana olekuna ja millegi veelna.
mitte veedana sest veeda mõiste on kujund ja mitte midagi reaalset - nii nagu sõna vee-da veena.
ta on reaalne fluidumina ja sel põhjusel see mõiste - veeda ajastu on kujund ajastu mil polnud ei inimest egas ka loodust oluna - oli midagi sarnast teie uduna.
hajuvana ja mitte olevana püsivalt - nii nagu mõte veedatest - hümn lauludest kellele!.
see oli kõrvale põige samas oluline sest veeda vedava mõistena on liigselt esile tulnud enda hajuvas olekus olla illusoorne reaalsus.

tähend tähed esitleme esi-algu kolmes kujundis ja siis lisame neljanda - punase - sest miks.
sest punane on kõigis oludes ohu märk-sõnastus.
oht hoiatav ohu'st.
sõna tähendus muutus ja avaldus sinine u.
sel moel annab ta märkku - see avaldub inimestele siia - ohu kujundusest oht - ohte olust - ohtlikuna ohto oluna - orb mõistelisest olust mil suunatus mõte nendelt tekitab alati ohtlikku ohtu inimestele inimestena olevatele nendele endile mil mõistmatul moel nemad endid tekitavad endile ohtu endist.
see mõistmatu on siit vaatest - inimesest - mil mõistmatut pole olla - kõik on nähtav ja teadvalt avalduv.
mõistmatu on olek kes?! seda põhjustab.

kolm suund värvust sel moel - roheline kui algeline ja roheluses alustav.
kollane kui koltuv ja lõpetav.
sinine kui mitte ühilduv nendega sest toob sisse suuna inimene sinises olus nano maailm inimesena sest hetkel te oletegi sellises kujunduses ja mitte veest egas ka hapnikust tingitud näitamises mil sõnad ütlevad - hapnik on ohtlik ja vesi veena on mõistmatu ollus mil endana oletegi olluses - just kui süldis fikseeritud olekutena - kujutledes et liigute inimestena ja endi une-vaate vorm olek kehadena. - tegelikult elu mõistest eemaldutena - olles selgelt surm maailmas mil keegi teist ei taha seda endile endana tunnistada.
sest valgus on teie pääsemine - mil arvate et valgus säilitab teid - ei - ta kõrvetab teid surma.

mõistmine sõnast algab siit samas ta on alanud siit taust olek Maa ilmast.
sellest nähtamatust teile siit mil siin olles te olete temast kujundunud unes selleks et.
siin on kaks suunda.
hetkel et ärkaksite seal - siis siin - selleks et olla seal juba ärkvel ja ärata siin et kaoks une nägemise jutt ja mõistaksite mil moel teil tuleb olla siin selleks et olla sealt-siin.

äratus siin on oluline neile kes on siin ja pole seal sel moel olemas et suudavad end teadvustada - nad on seal ja siin une kehadena.
selles olus siit kirjelduvas on ainult kaks tegelikku keha ja kõik teised on vaate olek kehad.
need ei ole ja on une kehad selles olus.
miks nii on põhjus selgituses kunagi hiljem mil siit saate nägema olu sealt - olles siiski siin.
see on suund holo ja halo kehadena siin olev tegelik inimestena - unes siin tegelik.
seal olete holod ja halod - erinev kujundus algus inimeseks erinev suund suundumus maailmast inimeseks mil seal kuskil te pole kunagi olnud seda - inimene.- siin unes olete.

alus olu mil oleme sõnastanud mõtet siia - alus keha on siia suunduv une nägemis tekitatus olu mil une nägemis olusse teid on esitletud reaalsesse mateeriasse - une mateeriasse.
selles teises olus - sellest alus moodustumises te olete nähtavad varju kehadena - fluidaarse kogumik nähtava ja end siin liigutava olekuna.
mil siin liigutades ja elades enda liigutus elu olete nähtavad seal.
seal kaks keha liiguvad teie vahel ja võimaldavad teil kuulda ja mitte seda mõtet enda eluks siin -- sest ka siia suunduvad unede une kehad ja sealt siia suunduvad unesse suunduvad sealsed une kehad saavad teid sel moel mõjutada - mil nemad kaks teevad seda hetkel veel harva.
harva mõistes mil neil endil on vaja siit une kehast saada kogema siia une kehasse enda reaalset olekut seal ja näha seda olu ilmana Maa - sealse oluna selleks et saaks siis une kehasse tuua läbi meie sest hetkel oleme meie neid mõtteid esitlemas sealsest olust endi une ja ärkvel vaate kehadena kerajad ja teised - siia mõtet.

une ja tegelik kehade mõiste on siit hajutavas aru saamises sest mil te pole kogenud endi olekut seal ei saa tee mõistma midagi - ja sellest olust mil ka see olu on projektsioon keerukus ise-enesest tegelikuks.

mil on kaks keha mil nad liiguvad teie vahel tuleb teada seal pole rohkem inimest.
ainult kaks ja nende hooldada on kogu see siia suunduv unede paljusus. - 58.
need numbrid ei anna teile hetkel midagi - tuleb näha ja mõista saama - nii ta on mil kõige selle taga on lähe.
lähe elule ja surmale kahes olekus mitte inimesed.

siit lõpetame selle osa et teile ja mitte teil on oleks võimalik end teadvustada - mõte elule on tunduvalt keerulisem küsimusest siin - mis on teie elamise elu mõte - siin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar