mõtted mõistmatud - mil te ei saa lugema neid mitte kuskil mujal.

mõisted mõtmatud - mõistetavalt eemaldatud - et mitte mõista.
mõistmatud on sõna mõistma /mina mõistm in ma mõistena.
mõistmatud on sõnastus pööratus mil ta annab mõist mõtte - olla mõistev mõistmatus olus mil tus on liidendus sõnale andes suund viite - tu lema s.
lemas on l emas.
luu ema s on mõte mil mõtteline seisund pole mitte loo - ta on oo'st moodutunud u.
mõistagi see ei anna teile suund viidet elule mil loomis mõiste on teis kõigis - kuigi alguses polnud meil lood oli luud.
ja siit sõnasse siia mil luud kujundus selgitus on kahene - olla luud inim kehalises olekus ja luud pühkimis alusena - mõttena et korrastan enda olu millestki.

korrastan enda olu luu valust ja mõtetust luu'lust.
korrastan et ei saaks areneda luulist olekut mil tihendatus endana ei võimalda mul elada inimlikku elu olla vaba luulust.
luulust - kujutledes illusoorselt - mitte reaalselt kogedes endana ja endast teiste mõtetena minule - mil ma endana maa kogen end alles kujunev olekuna - olla inimene.

sõna mõtmatud on mõistmatu mil mõt matud on just kui mõt'teldes mat/t/ud millessegi - milles pole võimalik mõista ja seda me tahame teile pakkuda sest saades seda mõistma saate mõistma mingil ajal kõike.
lähe on oluline.

pühapäev, 6. aprill 2014

David Icke'i uuest raamatust - tajude petmine.

võimaliku taju kirjeldus mil pole mõistetud nägemise olulisust.
nägemise kujundust mõistmis olekuks.
mõtteliselt uus suund rohkemaks kuid jätab välja olulise ja suundub liigselt kujutlusse - isegi teadlaste ütlusi korrates.

võimaldab mõista rohkemat mil tema sõnastuses on kõik olekud olev nähtav Maal programmeeritud archon kujundist mil endale pole sõnastanud täpselt - mis või kes on archon enda avalduv võimaluses olla tema ise.
tema ise enda inimeseks olemise nägemuses.

põhjus mõte.
miks isik olek on nii kinni teatavas suunises esitleda mõtet sel moel ühe suund vaatlusena mil näitamine Maal võimaldab juba praegu selgelt mõista kõigist ütlustest ja kiri-pilt näitamis mõtetest Maa tegelik olekut.
rääkides ühest jäetakse just kui tahtlikult välja olulise.
rääkides programmist alustatakse rääkimist aja-loost ja olnud tegelastest -- mõistmata et see kõik on programm esitlusse.
ei küsi kellelt milleks mil ka archon olek on programmiline esitlus olla siin enda vorm olekus - inim silmale nähtamatu - une vaate keha.

esitlen mõned lõigud vaatlusse ja sõnastus mõtteks.

võimalikkuse taju programmeerimine.
võimalikkuse taju programme on 68 - nendest 5 on mõjusad inimesele.
nende taju programmide roll on kujundada meie inimeseks olemise reaalsust.
3 68'st on kujund mõiste inimese keha loomisel.
5 on kujund taju moodustamiseks.
8 on optilise kujundi moodustamiseks.

tajude muutus on tingitud programm hälbest.
tajude muudatus on tingitud süsteem kujundist digitaalses avaldumises mil tajude muundurid muudavad meie olek võimet kogeda end ühes ja samas tajus kahese olekuna.
olla endana keha ja olek - olla mitte endana keha ja olek.
selles erisuses tekib isik olek mina hälve mil kujutletakse end mitte inimesena olus inimene.
kujutletakse ja mitte ollakse sest see nägemus inimesest mida me siin kogeme on kujundus optilises meele pettes mil inimeseks tulek on alati suunatus olla lähteliselt endana inimene - enda mitte ja inimese olekust.
mõisteliselt keeruline aru saada mil puudub teadmine digitaal võimalustest ja meie elust selles.

Iga piiratud võimalikkuse tajuga inimene on iseenda mõistuse vang ja ori.
piiratud võimalikkuse taju on määratlus olla tajude paljus - ühes tajus.
sel moel on võimalik end kogeda ühena ja mitte hajuda enda paljus olekus.

Mõnel niisuguses seisundis viibijal puudubki oma mõistus, seda asendab tarkvara programm, millesse laaditud Kontrollisüsteemi rakenduse tajud.
kontroll süsteem kontrollib meie tajusi vastavuses ette antud programmiga - olla siin ja mitte kuskil mujal.
mil ollakse siin rakendub meile tarkvara programm andes meile enda nägemus kujutluse - olla mitte inimene inimese kehas.
see on sisendus mõiste mida kujutletakse sünd kehastumisena mil pole teada et kehaks tuleb üks ja teised liituvad selle tuleku järgselt enda kujundus suunises - enda olu mina avaldumisest /une nägemise teisesed hajutus piirid mil inim olek on välistatav ja kogetav millegi muuna.

teaduslikust”, ajaloolisest ja “igaühe teadmine”.
teaduslik aja-loo käsitlus on üks osa sisendus programmist et tekitada selles kujundus olus olnud lugu.
iga-ühe teadmine on programmeeritus üldisest simulatsioon olust tema algses kujunduses.
see teadmine on kujund mõiste mil on ühildatud ja segi paisatud erinevad teadmis kujund alged kujundusena siia meel pettus olusse ja simulatsioon nägemise piiratusse - tekitades inimeses ja temas olijas meelelist kujutlust et kõik see nähtus kujundus teadmis mõte aja-loolises kujunduses on areng järgnev olnud piiris digitaalne wiraaz Maa.

Aju dekodeerib inimese häälkommunikatsiooni (keelt), mida kõrvad võtavad vastu resoneeriva informatsiooniväljana, edastades selle elektrilisel kujul ajju.
aju on kujund näitamine olnust kujundist inimese keha välisest digitaalsest elavast olekust mil digitaalne elav organism on muudetud süntees olekuks ja end ise kujundavaks mõtteks - andes aluse kõige teie nähtava olu moodustumiseks.
inimese mõtteline aju on butafoorne nähtus siin kogetavaks reaalseks kujundiks.
aju tegevus ja temast tulenev võimalus on hästi kujundatud meele pete mil teie-meie olek enda mitte inim olekus ongi see aju - ümbritsedes oma taju une tegelik kujund vorm kehadega nägemises avalduvat ja eelnevat wiraaz keha - andes inimesse taju tunnetust et keha-inimene mõtleb.
mil inimeses saab kogemus tunnetus avalduvaks mõtteks eristus võimaluses uues digitaal programm simulatsioonis saab teile kogemuslikult erisus tajutavaks ja lakkab teile aju enda mõtlev mõte - teadvustades endile meie olekut enda mõtleva kehalise inimese olekuna - mil sisendus üks olek saab selgema olek pildi enda tulekust ja väljuv võimalusest kehast.
olla samal ajal suunatusena sees ja väljas - kahes hetkes ühel ajal.

See “keel” on tegelikult häälepaelte vibreerimisel tekitatud informatsiooniväli, mille kõrvad dekodeerivad.
kõrvad on kurdid.
taju muundur muudab teie nägemise heli kuuldavaks mõtteks.
kontroll süsteem jälgib et ei toimuks taju välist sisendust inimese kuuldav süsteemi /keha kirjeldus kuuldav süsteem enda programm suunises //laineline impulss/.
hääle kogemine on üks osa taju suunisest kogeda hääle tulemist nähtav kehast.
mõtteliselt tuleb hääl sisendusena kehasse läbi keha kirjeldus süsteemi.
see süsteem proitseerib kujund pilt keha mille elustumine toimub teis taju muundurite toimel ja kontroll süsteemi juhendusel sel moel et hääl teist meist sisendub kesk kõhtu - punkt keha algusse tema kirjeldus keskmes ja kandub sisemises resonatsioonis mööda kirjeldus keha teile sisendujatele kogetavaks avalduva nägemise pea kujus - kõrv tekitatus nägemisest avalduvas piir tunnetuses - just kui heli sisenduks teisse välisest kehale olust.

häälepaelad reageerivad inimese mõtteprotsessidele ja inimkeel on tegelikult võnkumiste kujul edastatav mõte.
hääle-paelad on kujundus keha esitlus ja ei oma teie rääkimisel mingit mõtet hetkeni mil nad hälbuvad.
see on nägemise kujund keha erisus - anda teile reaal pettelist kujutelma keha tegelik olekust.
mil minetate kehas selle keha tegelik kujundus aru saamise teie kujutlus kogemise kehana - saavutub kujundusest hääletu seisund ja seda põhjustab optilise süsteemi taju muundur.

Me kuuleme keelt ainult siis, kui aju selle dekodeerib, mitte varem.
rääkivat kõne inimesena saate kuulma kahel moel.
sisendus programmina olnud salvestusest.
sisend häälena programm välisest olust vahetu rääkimisena.
see on juhul mil teil on uus-laadne simulatsioon avaldub programm keha-inimene.
vanal olek-süsteem kehal puudub see võime.

Keele vahenduseta toimuv inimeste, taimede, loomade jne kommunikatsioon toimub ainult mõtte kaudu (telepaatiliselt), mis on energiainformatsiooni vahetu (mitte viie meelde kaudu) edastamine.
sellist mõtet ei tasuks mõtelda tingimustes mil elate enda elu kujundus programmis.

Maailma palju paikade iidsetesse allikatesse on talletatud samasuguseid andmeid sissetunginud jõust, mis imbus meie reaalsusse, röövis selle ja tegi lõpu kuldajastu ühiskonnale keset uskumatuid kataklüsme.
kujundus mõiste süsteem elu lähtest.
olev mõte on petteline kahes suunas.
esiteks pole olnud ajastut kuldajastu.
teiseks on mõtteliselt üks Maa ja tema olek paljusus - olek nähtustena -- Maad oma teisestes une nägemis programmides.
nende ühildamine ühtsesse tekitatus programm digitaalsesse olusse on kujundanud süsteem häiritust mil on tekkinud üldistus mõistena inimeseks tulev mõtetes aru-saamine et kõik olev kujundus on reaalselt võetav antud olus.

anunnade või anunnakide
mõiste nimes nimetuses on nii - a nun ak.

Piibli pajatus keskendub heebrealastele, ehkki neid ei mainita kuskil algsetes tekstides, millest piiblilood maha kirjutati.
kujundus mõiste piiblist on tahtlik meele petteline olek mil pole olnud ajastut nende eksistentsis.
oli mõtteline meelsus visioon olust ja kujutlusest.

Piibli “jumal” on osa arenenud tehnoloogiaga mitteinimlikest sissetungijate kollektiivsest nimetusest
samast suunast avalduv mõtteline kujund kirjutava raamatu mõttega.
pole tahetud mõista raamat mõtte kujundit nende programm teadvustuses - tahtliku suunisena eristada inimest inimesest - loom kujundis oleva meiena inimeseks.

kuidas “jumal” (jumalad) otsustasid luua inimesed meie – mitte minu, vaid mitmuses meie – näo järgi.
meie näo järgi - mil puudub nägu - on kujund mõistmine näost - oowercost.
see on nimetus enda üle-kantus kujundist inimese programm kirjeldus avaldumis suunda - mil loodetakse sel moel petta meie olekuid enda loovas võimes moodustada inimest tingimustes mil ei teata - mis on inimene.

Maailmad kokkupõrkes, ajastud kaoses”
ajastatud kaos eksisteerib reaalselt meie kõigi olekutes ja mil mõistate programm elu saate mõistva suunise et elu selliselt pole võimalik kaoses - mil lühistub süsteem enda digitaalses vormis - esitleda teid ühes tervik keha tunnetuses.
siit mõte kaosesse -- sürr reaalsus.
vaadeldes seda saate mõistma kaose mõttest teie endina.

planeetide ja tähtede stabiilset orbiiti ei tingi gravitatsioon, vaid elektromagnetilised väljad ning jõud.
mõisteline kujundus mil nägemine petab teid kõigis hetkedes -- põhjus mõttel - te pole mõistnud digitaalse nägemise seisundit une taolises digi-virtuaalses olus -- ewertpex.
süsteem nimetus moodustades teile osa Maa unest - reaalseks kogemuseks aja-loolises ja hetk kujunduses hetkesse mil teile pole antud mõista egas kogeda mil moel teie ise pole siin egas pole Maad ja tema kujundus ümbrust -- samas vaate kehast optiline illusioon - eksisteerib ta reaalselt ja olles kehas nägemine - tuleb teil lähtuda nägemise mateeriast ja tema võimalusest mõjutada teid tegelikku enda kogemus tunnetusse - viies teilt tahtmise ütelda - see kõik on kujutlus-uni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar